Enkeltydelser

Start eller supplér med en enkeltstående sundhedsydelse

Forebyggelse skal starte et sted

Enkeltstående sundhedsydelser kan supplere jeres eksisterende sundhedsløsning i virksomheden, men det kan også være startskuddet for at få sat forebyggelse og sundhed på agendaen.

Fysisk sundhed

Ens fysiske helbred er altafgørende for, hvordan man opfatter sin livskvalitet. Et godt helbred påvirker nemlig ikke kun kroppen, men også humøret, i en positiv retning.

Ved at sætte fokus på den fysiske sundhed på arbejdspladsen kan I hjælpe jeres medarbejdere med at passe godt på deres fysiske helbred. Det er en god investering, da en lang række livsstilssygdomme kan forebygges gennem en aktiv indsats fra jer og jeres medarbejdere.

Mental sundhed

Mental sundhed har en stor betydning for jeres medarbejders gåpåmod, produktivitet og livsglæde. Det er derfor vigtigt at sætte fokus på netop mental sundhed, da det kan være med til at forebygge stress og andre mentale udfordringer både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Lovpligtige ydelser

I Danmark er der en række lovpligtige processer for virksomheder med ansatte. Falck tilbyder hjælp til at gennemgå og udføre de specifikke undersøgelser, som er påkrævet i jeres virksomheds branche. 

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail