Sundhedspakker

Gør det nemt med en pakkeløsning - sundhed på abonnement

Skab størst værdi for jeres investering

Med en sundhedspakke sørger Falcks kundeansvarlige og Falcks sundhedsstrategiske rådgiver for at sikre den optimale implementering og følger løbende op og rapporterer på sundhedsløsningen.

Med en holistisk tilgang til sundhed arbejder vi målrettet på at skabe lange og sunde arbejdsliv. Vores sundhedspakker arbejder med det hele menneske og inddrager derfor både de biologiske, psykologiske og sociale faktorer.

Lad os sørge for jeres medarbejdersundhed og trivsel

Ét sundhedshus – én leverandør – mange sundhedseksperter

  • Det er let for jeres medarbejdere at få fat på os – 24/7
  • Vi hjælper tidligt i forløbet – så sygemelding kan undgås
  • Vi sætter en ære i at levere uvildig og omsorgsfuld rådgivning - individuelt og organisatorisk
  • Vi står klar til at hjælpe med at navigere i en kompleks sundhedsverden
  • Vi leverer digitale og datadrevne sundhedsløsninger via sundhedsscreening – og vi tilfører varme hænder, der hvor der er brug for dem

Vores sundhedspakker - abonnementsløsninger, der er nemme at integrere

Servicepakken skaber opmærksomhed omkring ydelsen, giver en effektiv onboarding og sikrer løbende sundhedsrådgivning - individuelt og organisatorisk.

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail

Falck tilbyder en bred vifte af sundhedsløsninger, der er designet til at imødekomme forskellige behov og budgetter. Vores sundhedspakker er skræddersyet til at hjælpe jeres medarbejdere med at opretholde en sund livsstil og få adgang til vigtige sundhedstjenester.

På denne side kan du udforske vores forskellige sundhedspakker og finde den, der passer bedst til jeres virksomhed.

Vores sundhedspakker giver jer mulighed for at få regelmæssige helbredsundersøgelser, konsultationer og adgang til vores omfattende netværk af sundhedsprofessionelle. Vi er dedikerede til at hjælpe jer med at opretholde en optimal sundhedstilstand og forebygge sygdomme.

Uanset branche eller størrelse, har vi en sundhedspakke, der passer til jeres behov.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores sundhedspakker og hvordan de kan hjælpe jeres virksomhed med at opnå og opretholde en sund livsstil. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den rigtige sundhedspakke for jer.