Sundhed

En helhedsorienteret tilgang til sundhed

I Falck arbejder vi målrettet med sundhed og sundhedsindsatser for at skabe lange og sunde arbejdsliv. Dette er til gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden.  

Som ét samlet sundhedshus og -team forstår vi i Falck vigtigheden af hurtig og nem adgang til hjælp og rådgivning, når der er behov for det. Vores mange erfarne og sundhedsfaglige eksperter i vores kvalitetssikrede behandlernetværk hjælper med både forebyggelse, udredning, rådgivning, behandling og rehabilitering. 

Med en helhedsorienteret tilgang til sundhed tilbyder og leverer vi sundhedsindsatser, der spænder bredt og dækker både virksomheder og det offentliges behov - både fysiske og mentale.

Skriv til os her eller ring 70 33 04 04

Ét sundhedshus, mange fordele

Hos Falck får I én integreret sundheds-partner og leverandør med alle sundheds-eksperter samlet ét sted - hos os er ingen problemer for små.

Stabil og troværdig partner

Et landsdækkende behandlernetværk med over 130 års erfaring i at hjælpe mennesker. I får forebyggelse, behandling og rehabilitering i ét produkt.

Nemt, tilgængeligt og transparent

Den gode kunderejse med fuld transparens og nem tilgængelighed. I bliver guidet hurtigt og trygt igennem sundhedssystemet af en personlig tovholder fra Falck.