Mental sundhed

Styrk dine medarbejderes mentale sundhed for øget trivsel og produktivitet

Støtte og behandling ved stress og andre mentale udfordringer

Mental sundhed har en stor betydning for jeres medarbejderes gåpåmod, produktivitet og livsglæde. Det er derfor vigtigt at sætte fokus på mental sundhed, da det kan være med til at forebygge mentale udfordringer. 

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail

8 ud af 10

danskere anerkender vigtigheden af mental trivsel

87%

af danskerne gør mindst én ting dagligt for at styrke deres mentale sundhed

3 ud af 10

danskere kan være i risiko og stor risiko for at udvikle stressbelastning eller depression

Kilde: Falcks Sundhedsbarometer 2023 

Styrk dit teams mentale velvære med Falck Sundhedshjælp Mental

Ønsker du at sikre et stærkt mentalt velvære i din virksomhed? Hos Falck er vi dedikerede til at hjælpe både dig og dine medarbejdere med at opnå og opretholde en sund mental tilstand. Vi tilbyder en bred vifte af sundhedstjenester og rådgivning inden for mental sundhed.

Hvorfor er mental sundhed vigtig for virksomheder?

Mental sundhed spiller en afgørende rolle for den generelle trivsel og livskvalitet i en virksomhed. Det handler om at have en sund og positiv tilgang til arbejdslivet, kunne håndtere stress og udfordringer, opretholde gode relationer og skabe en god balance mellem arbejde og fritid. Ved at prioritere den mentale sundhed i din virksomhed kan du opnå større medarbejdertilfredshed, produktivitet og trivsel.

Falck er her for at støtte dig og din organisation

Hos Falck tilbyder vi bl.a. sundhedstjenester og rådgivning inden for mental sundhed, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Vores eksperter kan hjælpe dig med at styrke dine medarbejderes mentale velvære og finde de rette værktøjer til at tackle udfordringer og stress i hverdagen. Vi tilbyder også workshops og træning, der kan hjælpe med at skabe en sund og støttende arbejdskultur.

Prioritér den mentale sundhed i din virksomhed og opnå en bedre livskvalitet for både dig og dine medarbejdere. Det kan ses på bundlinjen.