Nyhed

Falck styrker sin position på markedet for medarbejdersundhed

Falck styrker sin position som samlet sundhedshus markant ved at udvide sine sundhedstilbud til danske virksomheder med en ny helhedsorienteret sundhedsløsning, som inkluderer bl.a. forebyggende og hurtig indsats, hurtig diagnose samt eventuel behandling eller operation på offentligt- eller privat hospital med en personlig tovholder fra Falck gennem hele forløbet.

Nov. 27, 2023 10.00 CET

Danske virksomheder har med god grund et stort fokus på at skabe sunde arbejdspladser med høj trivsel, da dette både giver glade medarbejdere og kan mærkes på bundlinjen. Dette mærker vi i stor grad hos Falck, hvor vi oplever en langt større efterspørgsel fra markedet efter komplette, helhedsorienterede sundhedsløsninger, der dækker alle medarbejdernes behov. Derfor lancerer Falck nu en ny samlet sundhedsløsning med endnu flere stærke sammenhængende elementer, hvor de væsentligste er:

  • Mental behandling – psykologiske forløb, psykiater og akut psykologisk krisehjælp
  • Hurtig diagnose og behandling - undersøgelse og evt. behandling/operation på offentligt eller privat hospital
  • Personlig tovholder, som guider medarbejderen trygt gennem sundhedssystemet
  • Onlinelæge, med adgang til videokonsultationer, som supplement til medarbejderens egen læge
  • Fysisk behandling – fysioterapi og kiropraktik
  • Klinisk diætist
  • Sundhedsteam – 360° sundhedsrådgivning
  • Forskellige tilvalg herunder misbrugsbehandling, samlever-/ægtefælledækning og børnedækning
"Med vores nye sundhedsløsning, Falck Sundhedshjælp, har vi ønsket at tilbyde et samlet sundhedsprodukt, der dækker alle virksomhedens behov for sundhedsindsatser – med indsatser til både individ og hele organisationen. Vi ved, at det er afgørende med nem og hurtig adgang til hjælp og rådgivning, hvilket vi som et samlet sundhedshus vægter meget højt" siger Anette Damgaard, Managing Director for Falcks sundheds- og beskæftigelsesindsatser i Skandinavien. 

Falck har gennem mange år, som et samlet sundhedshus, arbejdet målrettet på at skabe lange og sunde arbejdsliv, til gavn for medarbejderne, samfundet og virksomheden gennem fokuserede og veldokumenterede indsatser.

Falck er Skandinaviens største leverandør af sundhedsydelser, og leverer i Danmark en bred vifte af sundhedsfaglige kompetencer til over 2.500 danske virksomheder. Falck har mere end 1.700 sundheds- og beskæftigelsesfaglige specialister ansat og mere end 10.000 sundhedsspecialister i behandlernetværket, der dagligt hjælper virksomheder i Danmark, Norge og Sverige med strategiske og målbare indsatser, som fremmer sunde arbejdspladser gennem forebyggelse, behandling og rehabilitering.

               Læs om Falck Sundhedshjælp Læs om Falck Sundhedshjælp Basis

Er der en sammenhæng mellem sundhed og sygefravær?

Statistikker fra 2022 viser, at 13,4% af alle sygedage blandt erhvervsaktive personer i alderen 16-64 år skyldes lænderygsmerter. Det svarer til i alt 2.907.486 ekstra årlige sygedage. Ligeledes er nakkesmerter skyld i 12,1% af alle sygedage svarende til 2.626.773 ekstra sygedage årligt*. 

 

*2022 Sygdomsbyrden i Danmark - sygdomme

Sundhedshuset Falck

Ét sundhedshus, mange fordele

Helhedsorienteret tilgang til sundhed

Vi er der, når I har brug for os

Business Unit Healthcare
Emne Health