Falck Sundhedshjælp Basis

Falck Sundhedshjælp Basis - En investering i medarbejdersundhed og trivsel

Falck Sundhedshjælp Basis er en enkel sundhedsløsning, som indeholder en række sundhedsydelser, som sikrer, at jeres medarbejdere er dækket godt ind i forhold til sundhed og trivsel. 

En stabil sundhedstilstand i jeres virksomhed starter med medarbejderne og de rette sundhedsindsatser og -initiativer. Falck Sundhedshjælp Basis er en sundhedsløsning som hjælper, uanset om der er behov for fysiske og/eller mentale behandlinger uden krav om lægehenvisning. Derudover får I adgang til sundhedsfaglig rådgivning via vores Sundhedsteam, som kan hjælpe jer med gode råd til sunde vaner og forebyggende indsatser.

Skriv til os og få et tilbud   eller   ring til os på 70 33 04 04


I Falck arbejder vi målrettet mod at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø hos virksomheder og i det offentlige.

Ét sundhedshus, mange fordele

Hos Falck får I én integreret sundheds-partner og leverandør med alle sundheds-eksperter samlet ét sted - hos os er ingen problemer for små.

Stabil og troværdig partner

Et landsdækkende behandlernetværk med over 130 års erfaring i at hjælpe mennesker. I får forebyggelse, behandling og rehabilitering i ét produkt.

Nemt, tilgængeligt og transparent

Den gode kunderejse med fuld transparens og nem tilgængelighed. I bliver guidet hurtigt og trygt igennem sundhedssystemet af en personlig tovholder fra Falck.

En investering i medarbejdersundhed, er en investering i virksomhedens bundlinje

Falck Sundhedshjælp Basis er en sundhedsløsning, der tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser til virksomheder og deres medarbejdere. Med Falck Sundhedshjælp Basis kan virksomheder sikre, at deres medarbejdere får den nødvendige sundhedshjælp.

Ovenfor kan du læse mere om, hvad Falck Sundhedshjælp Basis tilbyder, herunder fri adgang til individuel sundhedsrådgivning, fysioterapi, kiropraktik, psykologiske forløb og akut psykologisk krisehjælp. Vi har et dedikeret team af erfarne psykologer, læger og sundhedsprofessionelle, der er klar til at hjælpe med at sikre, at dine medarbejdere får den bedst mulige hjælp og støtte.

Derudover har vi en masse tilvalg, herunder osteopati, massage, zoneterapi, akupunktur, misbrugsbehandling og et individuelt tilpasset arbejdsfokuseret program, som har til formål at forhindre langvarigt sygefravær og sikre arbejdsfastholdelse i tilfælde af sygefravær.

Vi forstår vigtigheden af at holde medarbejderne sunde og produktive, og vores ydelser er designet til at imødekomme jeres behov.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan Falck Sundhedshjælp Basis kan gavne jeres virksomhed vedat sikre sundhed og trivsel blandt medarbejderne.