Falck Sundhedshjælp Basis

Falck Sundhedshjælp Basis - En investering i medarbejdersundhed og trivsel

Falck Sundhedshjælp Basis er en enkel sundhedsløsning, som indeholder en række sundhedsydelser, som sikrer, at jeres medarbejdere er dækket godt ind i forhold til sundhed og trivsel. 

En stabil sundhedstilstand i jeres virksomhed starter med medarbejderne og de rette sundhedsindsatser og -initiativer. Falck Sundhedshjælp Basis er en sundhedsløsning som hjælper, uanset om der er behov for fysiske og/eller mentale behandlinger uden krav om lægehenvisning. Derudover får I adgang til sundhedsfaglig rådgivning via vores Sundhedsteam, som kan hjælpe jer med gode råd til sunde vaner og forebyggende indsatser.

Skriv til os og få et tilbud
eller
Ring til os på 70 33 04 04 


I Falck arbejder vi målrettet mod at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø hos virksomheder og i det offentlige.

Ét sundhedshus, mange fordele

Hos Falck får I én integreret sundheds-partner og leverandør med alle sundheds-eksperter samlet ét sted - hos os er ingen problemer for små.

Stabil og troværdig partner

Et landsdækkende behandlernetværk med over 130 års erfaring i at hjælpe mennesker. I får forebyggelse, behandling og rehabilitering i ét produkt.

Nemt, tilgængeligt og transparent

Den gode kunderejse med fuld transparens og nem tilgængelighed. I bliver guidet hurtigt og trygt igennem sundhedssystemet af en personlig tovholder fra Falck.

Falck Sundhedshjælp Basis er en omfattende sundhedstjeneste, der tilbyder en bred vifte af helbredstjenester til virksomheder og deres medarbejdere. Med Falck Sundhedshjælp Basis kan virksomheder sikre, at deres medarbejdere får den nødvendige sundhedspleje og hurtig adgang til lægehjælp.

På denne side kan du læse mere om, hvad Falck Sundhedshjælp Basis tilbyder, herunder fri adgang til individuel sundhedsrådgivning ved sundhedseksperter, fysioterapi, kiropraktik, psykologiske forløb og akut psykologisk krisehjælp. Vi har et dedikeret team af erfarne psykologer, læger og sundhedsprofessionelle, der er klar til at hjælpe med at sikre, at dine medarbejdere får den bedst mulige sundhedspleje.
Derudover har vi en masse tilvalg, som man kan tilkøbe, herunder osteopati, massage, zoneterapi, akupunktur, misbrugsbehandling og et individuelt tilpasset arbejdsfokuseret program, som har til formål at forhindre langvarigt sygefravær og sikre arbejdsfastholdelse i tilfælde af sygefravær.

Vores sundhedstjenester er til virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi forstår vigtigheden af at holde medarbejderne sunde og produktive, og vores tjenester er designet til at imødekomme jeres virksomheds behov.

Kontakt os i dag for at hør mere om, hvordan Falck Sundhedshjælp Basis kan hjælpe din virksomhed med at sikre sundheden og trivslen hos dine medarbejdere. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at komme i gang med vores omfattende sundhedstjenester.