Nyhed

Falck udvider samarbejdet med Gribskov Kommune med træning

Falck har i mange år samarbejdet med Gribskov Kommune om at hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet. Med udvidet aftale overtager Falck nu også genoptræningen

Mar. 21, 2023 12.32 CET

Samarbejdet udvides med genoptræning samt sundheds- og fysiske forløb til kronikere

Falck har igennem mange år samarbejdet med Gribskov Kommune om at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi har mange års erfaring fra hele Norden med arbejdet indenfor træning, forebyggelse og udarbejdelsen af forløb, der hjælper sygemeldte medarbejdere godt tilbage til arbejdsmarkedet. Genoptræning i kommunalt regi er et nyt område for Falck.

Det nye område ligger fint i forlængelse af Falcks øvrige sundhedsydelser til både private, virksomheder og offentlige kunder. Med det udvidede samarbejde vil Falck i den nye aftale stå for:

  • Genoptræning efter Sundhedsloven
  • Vedligeholdelsestræning
  • Genoptræning uden en genoptræningsplan 
  • Støtte til borgere med kronisk sygdom - sundheds- og fysiske forløb, der kan forebygge genindlæggelser og hjælpe borgerne til at klare sig bedst muligt i eget hjem
”Vi takker Gribskov Kommune for en god proces og for tilliden. Det er en meget vigtig samfundsopgave, der er stort fokus på, og vi glæder os til sammen med vores nye kolleger i træningsindsatsen at arbejde videre med de gode indsatser på området, så vi sammen sikrer nogle målrettede, sammenhængende og effektive genoptræningsforløb for borgerne i Gribskov,” siger Anette Damgaard, der er direktør for Falcks sundheds- og beskæftigelsesindsatser i norden.

Med den nye aftale overgår de eksisterende træningstilbud, nye træningsfaciliteter og de tilknyttede fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, administrative medarbejdere og leder til Falck.

I Gribskov Kommune er man også glad for, at der nu er fundet en leverandør til den samlede træningsopgave:

”At hjælpe borgerne, når de har mest brug for det er en vital og vigtig opgave, og jeg er glad for, at vi fundet en god samarbejdspartner i Falck, og vi ser frem til at vi sammen skal sikre nogle gode fysiske og digitale forløb for vores borgere,” Helle Lund, Udvalgsformand for Ældre, Social og Sundhed.

Stort behov for genoptræning

Vidste du fx at hver 7. dansker rammes af stroke?

 

  • 85 % skyldes blodprop i hjernen
  • 15 % skyldes hjerneblødning
  • Hyppigste årsag til at voksne får et handicap

Kilde: www.hjernesagen.dk

Vi samarbejder med og leverer sundheds- og beskæftigelsesrettede løsninger til

Kommuner

Borgere

Virksomheder

Business Unit Healthcare
Emne Health