Akut krisehjælp

Bearbejdelse af barske hændelser

Falcks psykologer tilbyder hurtig og kvalificeret krisehjælp til medarbejdere, når behovet opstår - hvor som helst og når som helst

Akut krisehjælp dækker voldsomme hændelser på arbejdspladsen ved fx arbejdsulykker, pludseligt dødsfald eller trusler. Vores psykologer tilbyder hurtig og kvalificeret krisehjælp til medarbejdere, når behovet opstår – telefonisk og/eller fremmøde.

Vi hjælper med både umiddelbare og kortvarige aflastningssamtaler (defusing) og mere grundige udredninger af oplevelser (debriefing) samt opfølgninger ved behov.

Forebyggende indsatser

Falck hjælper desuden virksomheder med udformning af beredskabsplaner samt uddannelse af ansatte, så arbejdspladsen selv kan yde psykisk førstehjælp til enkeltpersoner.

Build Resilient Communities 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Akut krisehjælp for enkeltperson

Vores unikke akutpsykoligiske døgnberedskab er en garanti for, at ingen medarbejdere er overladt til sig selv i tilfælde af en akut krise. Beredskabet kan hjælpe med fx at forebygge søvnproblemer, humørsvingninger og følelsen af meningsløshed, som kan være nogle af reaktionerne på en voldsom hændelse.

Medarbejderen kan ringe døgnet rundt og vil blive kontaktet af en psykolog inden for 1 time.

Meeting - Web_16_9 - Web_16_9

Akut krisehjælp for grupper

Ved voldsomme hændelser på arbejdspladsen kan der være behov for akut krisehjælp for den involverede medarbejdergruppe. Vores beredskab står til rådighed med hurtig responstid og kvalificeret indsats, som kan hjælpe medarbejderne med at bearbejde hændelsen.

Vil du høre mere?

Kontakt os

(Åbent 8-16)