Akut krisehjælp

Bearbejdelse af barske hændelser

Vi hjælper med akut krisehjælp
- også til medarbejdere, der er påvirket af krigen i Ukraine

Har I ukrainske ansatte eller medarbejdere, der er påvirket af situationen i Ukraine? Og har jeres virksomhed en aftale gennem Falck, som inkluderer akut krisehjælp?

Så husk, at den også kan anvendes i forbindelse med krigen i Ukraine.

Ring til os på 70 10 20 12 - vi sidder klar til at hjælpe 24/7.

______________________________________________________________

Falck Healthcares psykologer tilbyder hurtig og kvalificeret krisehjælp til medarbejdere, når behovet opstår - hvor som helst og når som helst

Voldsomme hændelser på arbejdspladsen er fx arbejdsulykker, overfald og trusler. Vores døgnberedskab er en garanti for, at ingen medarbejdere er overladt til sig selv i tilfælde af en akut krise.

Søvnproblemer, humørsvingninger og følelsen af meningsløshed kan være nogle af reaktionerne på en voldsom hændelse. Falck Healthcares psykologer tilbyder hurtig og kvalificeret krisehjælp til medarbejdere, når behovet opstår.

Beredskabet står til rådighed med hurtig responstid og kvalificeret indsats. Telefonisk og ved behov for fremmøde. Vi hjælper med både umiddelbare og kortvarige aflastningssamtaler (defusing) og mere grundige udredninger af oplevelser, behov og perspektiver (debriefing) samt opfølgninger ved behov.

Forebyggende indsatser

Falck Healthcare hjælper desuden virksomheder med udformning af beredskabsplaner samt uddannelse af ansatte, så arbejdspladsen selv kan yde psykisk førstehjælp til enkeltpersoner.

Vil du høre mere?

Kontakt salgssupport

(Åbent 8-16)