Falck Sundhedshjælp Mental

Sunde medarbejdere giver en sundere bundlinje

Lav eller manglende mental trivsel koster virksomheder dyrt. 

Ifølge Falcks Sundhedsbarometer 2023 kan hver tredje dansker være i risiko eller stor risiko for at udvikle stress eller depression. Dette kan resultere i flere sygedage og længere sygefravær, hvilket er kritisk for både virksomheden og kollegaer, som vil opleve et øget arbejdspres. Det kan derfor godt betale sig at investere i en sundhedsløsning, der fokuserer på medarbejdernes mentale helbred.

Falck Sundhedshjælp Mental er det oplagte valg, hvis jeres virksomhed ønsker at forbedre den mentale trivsel. Med sundhedsløsningen sikrer I jeres medarbejdere hurtig, målrettet og kompetent psykologhjælp samt akut psykologisk krisehjælp. Sundhedsløsningen giver desuden også adgang til individuel sundhedsrådgivning ved vores Sundhedsteam.

Skriv til os og få et tilbud   eller   ring til os på 70 33 04 04

Ét sundhedshus, mange fordele

Hos Falck får I én integreret sundheds-partner og leverandør med alle sundheds-eksperter samlet ét sted - hos os er ingen problemer for små.

Stabil og troværdig partner

Et landsdækkende behandlernetværk med over 130 års erfaring i at hjælpe mennesker. I får forebyggelse, behandling og rehabilitering i ét produkt.

Nemt, tilgængeligt og transparent

Den gode kunderejse med fuld transparens og nem tilgængelighed. I bliver guidet hurtigt og trygt igennem sundhedssystemet af en personlig tovholder fra Falck.

8 ud af 10

danskere anerkender vigtigheden af mental trivsel.

3 ud af 10

dansere kan være i risiko eller stor risiko for at udvikle stress eller depression.*

*Falck Sundhedsbaromenter 2023

Falck arbejder målrettet på at forbedre mentale sundhed og trivsel.

Vi tilbyder en række specialiserede sundhedstjenester og løsninger, der er designet til at hjælpe med at håndtere og forbedre den mentale sundhed.

Falck Sundhedshjælp Mental er en sundhedssikring der giver jeres virksomhed og medarbejderne adgang til professionel rådgivning og støtte, når de har brug for det.

Falck Sundhedshjælp Mental tilbyder individuelle samtaler med erfarne psykologer, der kan hjælpe med at håndtere stress, angst, depression og andre mentale udfordringer. Vores team af specialister er dedikeret til at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor man kan dele sine bekymringer og få den nødvendige støtte til at komme videre.

Vi forstår, at mentale sundhedsproblemer kan påvirke alle aspekter af livet, herunder arbejde, relationer og den generelle livskvalitet. Derfor er det vores mål at hjælpe med at genoprette balance og trivsel gennem skræddersyet behandling og støtte.

Vi tilbyder også en bred vifte af forebyggende mentale sundhedsprogrammer og workshops, som er udviklet og designet til at øge virksomhedens bevidsthed om mentale sundhedsproblemer, lære medarbejderne på alle niveauer effektive coping-strategier, stresshåndtering og give dem redskaber til at opretholde en god mental sundhed.

Boost dine medarbejders trivsel for en stærkere bundlinje med Falck Sundhedshjælp Mental