Sundhedsklinik

Skab let adgang til en god sundhedskultur for jeres medarbejdere

En sundhedsklinik på jeres virksomheds lokation sikrer let adgang til forebyggelse og behandling samt et inspirerende sundhedsmiljø for alle jeres medarbejdere.

Arbejdspladsen er et oplagt sted at grundlægge en sund kultur, og sundhedsklinikken kan være det naturlige centrum for jeres sunde initiativer og sikre den forankring, som skaber varige resultater og sunde medarbejdere.

 

Sundhedspakken Sundhedsklinik indeholder

Healthcare DK Consultation 12 - Web_16_9 - Web_16_9

Indretning af klinik

Falck sørger for at opstille og indrette en sundhedsklinik bemandet af en af Falcks kompetente sundhedsspecialister på virksomhedens lokation, så alle medarbejdere har let adgang til forebyggelse, behandling og sundhedsrådgivning. Klinikkens inventar og miljø vil leve op til professionelle standarder samt Sundhedsstyrelsens krav.

Healthcare DK Consultation 5 - Web_16_9 - Web_16_9

Fysiske behandlinger, tests og træning

Jeres medarbejdere får gennem sundhedsklinikken adgang til:

Sundhedsklinikken er bemandet af en kompetent og specialuddannet fysioterapeut, som har modtaget undervisning i motivation og samtaleteknik for at kunne hjælpe virksomheder med at sætte gang i - og fastholde - sunde vaner.

Derudover får jeres medarbejdere fri adgang til online træning faciliteret af Falck med hold såsom cirkeltræning, yoga, funktionel træning mm.

Healthcare_MJP_3142_2 - Web_16_9 - Web_16_9

Opstarts- og kommunikationspakke

En effektiv sundhedsordning er én, som alle i virksomheden kender til. Derfor er det vigtigt at lave en synlig opstart og fortsætte med at kommunikere jævnligt, så alle ved, at sundhedsordningen er lige ved hånden.

Ved opstart i jeres virksomhed leverer Falck derfor onboarding- og kommunikationsmateriale såsom roll-ups, plakater og stickers. Falck sørger ydermere for løbende kommunikation til jeres medarbejdere og ledelse om de seneste sundhedstrends.

Interne kommunikationskanaler og frekvens afstemmes i dialog med jeres virksomhed.

Assistance_Callcenter_2019 02 - Web_16_9 - Web_16_9

Individuel sundhedsrådgivning i ydertimerne

Der er fri adgang til Sundhedsteamet, som bl.a. består af sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer, der telefonisk rådgiver til øget trivsel gennem fx livsstilsændringer, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen. Sundhedsteamet sidder klar med hjælp til selvhjælp, som gør det nemmere at holde fast i nye og sunde vaner.

Jeres medarbejdere får også adgang til vores trænings-app, Falck Træning, hvor de kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os.

Læs mere om Sundhedsteamet her

Healthcare Denmark FCC - Web_16_9 - Web_16_9

Jeres egen sundhedsstrategiske rådgiver

For at sikre, at I får det optimale udbytte af jeres sundhedspakke, tilknyttes der ved aftalens indgåelse en fast sundhedsfaglig sparringspartner, som bl.a. sørger for en god introduktion af sundhedspakken til jeres medarbejdere, hjælper med løbende justeringer samt sikrer bedst mulig brug af sundhedsordningen i relation til virksomhedens sundhedsstrategi og valg af sundhedsindsatser. 

LÆS MERE OM SUNDHEDSSTRATEGISK RÅDGIVNING HER

 

Financials 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Rapportering

Mindst to gange årligt udarbejdes der en rapport, som danner grundlag for samarbejdet mellem jeres virksomhed og den sundhedsstrategiske rådgiver. Rapporten indeholder blandt andet relevante nøgletal om implementeringen og resultaterne af sundhedsordningen samt tilfredshed blandt medarbejderne.

På baggrund af rapporten diskuteres det, om de forebyggende sundhedsindsatser er tilstrækkelige, eller om de skal revideres. Det er med til at sikre optimalt udbytte af sundhedsordningen.

 

Vil du høre mere?

Kontakt os

(Åbent 8-16)