Sundhedsteam - individuel sundhedsrådgivning

Få afklaring og hjælp i ydertimerne - hos os er ingen problemer for små

Med Sundhedsteamet får I adgang til 360° individuel sundhedsrådgivning af relevante sundhedsfaglige eksperter, såsom sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer.
Sundhedsteamet har åbent i ydertimerne hverdage kl. 07.00 - 20.00.
These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

Let adgang til kompetent sundhedsvejledning

I Sundhedsteamet kan vi hjælpe til bedre trivsel gennem rådgivning om fx livsstil, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen.

Vi sidder klar til at hjælpe - også i ydertimerne:

  • Rådgivning om rette behandling og booking af tid
  • Tilbud om opfølgning på samtalen, så der sikres bedst mulig succes med forløbet samt støtte til at fastholde nye vaner

Part of series of new Brand photography 2023 to represent company promise: "Advance sustainable healthcare to meet people's changing needs."

Vi leverer værktøjer, der skruer op for motivationen

Vi supplerer med motiverende materiale, der kan bruges mellem samtalerne, fx artikler, podcasts eller videoer, som giver inspiration til forandring.

Chat med sundhedsfaglig ekspert via Falck Træning
Via Sundhedsteamet får medarbejderne adgang til vores app Falck Træning, hvor man kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os, fx:

  • Online chat via app
  • Enkle træningsprogrammer til nakke, ryg eller skulder
  • Gode råd til indretning af hjemmearbejdspladsen
  • Øvelser i mindfulness

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail

Falck tilbyder en omfattende Servicepakke, der inkluderer et dedikeret Sundhedsteam. Vores Sundhedsteam består af erfarne og dygtige sundhedsprofessionelle, der er dedikerede til at hjælpe dig med at opretholde og forbedre din sundhed.

Vores Sundhedsteam er sammensat af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andre specialister, der arbejder sammen for at sikre, at du får den bedst mulige pleje og behandling. De er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og vejledning, og hjælpe dig med at håndtere eventuelle sundhedsmæssige udfordringer, du måtte have.

Vi forstår vigtigheden af at have et sundt og aktivt liv, og vores Sundhedsteam er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dette.

Med Falck Servicepakke og vores dedikerede Sundhedsteam kan du være sikker på, at du får den bedst mulige hjælp og støtte til at opretholde og forbedre din sundhed. Vi er her for at hjælpe dig med at leve et sundt og aktivt liv.