Nyhed

Nemmere negativ med selvtests

Selvtests er med til at bryde smittekæder og skabe tryghed - både på arbejdspladsen og derhjemme.

Jan 17, 2022 08:00 CET

Negative medarbejdere giver en god og mere tryg stemning på arbejdspladsen. Ja, du læste rigtigt!

Ved at inddrage selvtests som en fast del af arbejdsdagen, kan I sammen bryde smittekæder, så ingen tager smitte med på arbejde – eller med hjem igen.

I Falck har medarbejderne haft stor glæde af selvtests. De har siden december haft mulighed for at tage selvtests med hjem - både til glæde for dem selv, deres nærmeste samt kollegaerne.

Med en CE-mærket selvtest i hånden kan man som virksomhed nemt, hurtigt og fleksibelt sikre, at medarbejderne får en "negativ" dag på jobbet. Testen er den samme, som du kender fra Falcks testcentre. 

Tilbud om selvtest er en nem og hurtig måde at sikre medarbejderne fri og let adgang til test ved symptomer eller mistanke om smitte.

God (negativ) arbejdslyst!

Læs mere om Falcks selvtest her

 

COVID-19 Selvtest: Sådan kan du teste dig selv derhjemme

Ønsker du at teste dig selv for COVID-19 derhjemme? Hos Falck tilbyder vi COVID-19 selvtest, der giver dig mulighed for at teste dig selv på en nem og bekvem måde. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at beskytte dig selv og dine nærmeste mod COVID-19, og derfor vil vi gerne dele information om vores COVID-19 selvtest med dig.

Hvordan fungerer COVID-19 selvtesten?

Vores COVID-19 selvtest er en hurtig antigentest, der kan udføres derhjemme. Testen er nem at bruge og giver dig resultater inden for få minutter. Du skal blot følge instruktionerne i testpakken og udføre testen korrekt. Hvis testen viser positivt, anbefales det at kontakte din læge eller sundhedsmyndighederne for yderligere rådgivning og opfølgning.

Hvorfor vælge vores COVID-19 selvtest?
  • Nem og bekvem: Vores selvtest kan udføres i dit eget hjem, hvilket sparer dig tid og besvær med at besøge en testklinik.
  • Hurtige resultater: Testen giver dig resultater inden for få minutter, så du hurtigt kan få vished om din COVID-19-status.
  • Pålidelig: Vores selvtest er CE-mærket og opfylder de nødvendige kvalitetsstandarder for pålidelig testning.
  • Sikkerhed: Ved at teste dig selv derhjemme kan du minimere risikoen for at udsætte andre for smitte, da du undgår at besøge offentlige steder som testcentre.

Bestil din COVID-19 selvtest i dag

Hos Falck ønsker vi at gøre det nemt for dig at teste dig selv for COVID-19. Vær opmærksom på, at selvtesten ikke erstatter professionel lægevurdering. Hvis du har symptomer eller er bekymret for din sundhed, anbefales det altid at kontakte din læge eller sundhedsmyndighederne.

Beskyt dig selv og dine nærmeste mod COVID-19 med vores nemme og pålidelige COVID-19 selvtest.

Business Unit Healthcare