Sundhedshjælp

Sundhedshjælp - én sundhedsløsning til jeres medarbejdere

Ønsker I en komplet sundhedsløsning med sundhedsstrategisk rådgivning, hvor den positive effekt kan ses på sundhedstilstanden, trivslen og bundlinjen?

Så er sundhedspakken Sundhedshjælp Business interessant for jer!

Med Falck får I én leverandør, som leverer alle sundhedsydelserne fra eget sundhedshus udført af sundhedsfaglige eksperter i vores landsdækkende behandlernetværk - og I får både organisatorisk og individuel sundhedsrådgivning.

Falcks sundhedsstrategiske rådgiver er jeres organisatoriske sparringspartner, som på baggrund af en sundhedsscreening hjælper med at vurdere, hvilke sundhedsindsatser, der skaber den største værdi for sundhedstilstanden, trivslen og bundlinjen i netop jeres virksomhed.

Falcks Sundhedsteam og Falcks landsdækkende behandlernetværk hjælper jeres medarbejdere med individuel sundhedsrådgivning og relevante behandlinger.

Sundhedshjælp Business - hurtig udredning, effektiv forebyggelse og behandling
Sundhedshjælp Business omfatter hurtig diagnosticering indenfor 10 dage samt en personlig tovholder, hvis der skal igangsættes et behandlingsforløb. Det er med til skabe tryghed, når det er svært. Sundhedshjælp Business indeholder også de klassiske og velkendte psykologiske og fysiske ydelser, som kan benyttes også inden egentlige symptomer, sygdom eller skade er opstået. 

Sundhedshjælp Business Plus - arbejdsfastholdelse, ledelsesrådgivning og erhvervspsykolog
Med Sundhedshjælp Business Plus folder vi vores brede palette af sundhedseksperter ud og hjælper med alt fra beskæftigelsesrettede forløb ved risiko for længerevarende sygefravær til telefonisk hotline med ledelsesrådgivning samt foredrag/workshop med erhvervspsykolog.

Indhold i sundhedspakkerne

 • Få en sundhedsfaglig sparringspartner lige ved hånden og få rådgivning på organisatorisk niveau om, hvilke indsatser der matcher jeres behov bedst.

 • Få individuel 360° rådgivning også i ydertimerne om fx livsstilsændringer, bedre søvn, sundhed i hverdagen, vægttab og meget mere.

 • Få hjælp af en personlig tovholder, når det er svært samt udredning inden 10 dage.

 • Få hjælp fra en koordinerende sundheds- eller beskæftigelsesfaglig konsulent ved risiko for længerevarende sygefravær. Bliv guidet trygt igennem sundhedssystemet og få hjælp af en fast tovholder indtil raskmelding eller anden afklaring.

 • Få hurtig hjælp også inden egentlige symptomer, sygdom eller skade er opstået. Få fysioterapi, kiropraktik, rehabilitering efter operation, massage, osteopati eller ergonomi - afhængig af hvilken sundhedspakke, der er valgt

 • Få psykologisk rådgivning - både individelt, i teams eller for hele organisationen. Få fx. psykologiske konsultationer, stresscoaching, akut krisehjælp, erhvervspsykolog, ledelsesrådgivning - afhængig af hvilken sundhedspakke, der er valgt

 • Falck Onlinelæge er et supplement til egen læge, som giver jeres medarbejdere hurtig adgang til videokonsultationer både om dagen, aftenen og i weekenden.

 • Patienttransport omfatter kørsel til og fra planlagte undersøgelser samt i forbindelse med akut behov for fysioterapi- eller kiropraktorbehandling. 

 • Falck leverer færdige onboarding- og kommunikationsmaterialer og sørger for løbende kommunikation til jeres medarbejdere og ledelse. Interne kommunikationskanaler og frekvens afstemmes i dialog med jeres virksomhed.

 • I samarbejde med den sundhedsstrategiske rådgiver fastlægges et årshjul med forskellige forebyggende sundhedsindsatser på arbejdspladsen, enten fysisk eller online, inden for relevante sundhedsområder.

 • Rapporteringen muliggør målrettede sundhedsindsatser og skaber synlige resultater.

Falcks sundhedsløsninger henvender sig til virksomheder med >50 medarbejdere.

Vil du vide mere om sundhedsløsninger for enkeltmandsvirksomheder eller virksomheder med op til 50 medarbejdere, så klik her.

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere om Sundhedshjælp?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail