Sundhedsstrategisk rådgiver - organisatorisk sundhedsrådgivning

Få optimalt udbytte af jeres sundhedspakke med vores sundhedsstrategiske rådgivere

Sundhedsstrategisk rådgivning giver mest mulig sundhed for pengene og motiverer til sundere livsstil hos jeres medarbejdere.

Jeres virksomhed får ved aftalens indgåelse tilknyttet en sundhedsfaglig sparringspartner, hvis opgave er at rådgive på organisatorisk niveau.

Healthcare_MJP_2908 - Web_16_9

Vi samler og integrerer jeres sundhedstilbud

For os er det vigtigt, at jeres medarbejdere ved, hvor de skal søge hjælp, når de oplever fysisk eller mental mistrivsel. Derfor er den sundhedsstrategiske rådgivers vigtigste opgave at gøre det let og enkelt at benytte jeres virksomheds sundhedstilbud.

Den sundhedsstrategiske rådgiver hjælper også med at rådgive om de rigtige sundhedsindsatser i jeres virksomhed og rapporterer jævnligt på resultaterne, så indsatsen bliver målrettet og skaber resultater for jer.

Healthcare_MJP_1953 - Web_16_9

En professionel sundhedsfaglig sparringspartner

Vores sundhedsstrategiske rådgivere har en solid sundhedsfaglig baggrund kombineret med organisatorisk erfaring.

Denne unikke kombination sikrer jeres virksomhed, at vi kan rådgive om de rigtige sundhedstiltag, indhente data som danner grundlag for videre strategier og samtidig have viden om, hvad der helt lavpraktisk skal til for at skabe en succesfuld implementering af jeres sundhedsindsatser.

Mød vores sundhedsstrategiske rådgivere HER

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail