Lægeundersøgelse

Udvidet undersøgelse udført af en læge i almen medicin

En forebyggende lægeundersøgelse giver medarbejderen indsigt i sin egen sundhedstilstand, da den enkelte medarbejder bliver undersøgt på de parametre, der har størst sundhedsmæssig betydning. Undersøgelsen kan belyse aktuelle sundhedsudfordringer, så det er muligt at gribe ind med de rette indsatser så tidligt som muligt.


Fordele for medarbejderen

  • En udvidet og grundig lægeundersøgelse udført af en erfaren læge inkluderende blodprøver, EKG, test af lungefunktion (spirometri), fitnesstest mm.
  • Direkte adgang til professionelt sundhedspersonale 24/7
  • Lægen afsætter tid og opmærksomhed til at snakke om sundhedsproblemer og forbedringer af disse
  • Medarbejdere hvis sundhedstjek ligger under gennemsnittet/i risikogruppen for sundhedsproblemer, vil gennem en proaktiv indsats blive tilbudt et opfølgende sundhedstjek 3-6 måneder senere

Undersøgelse
Udvidet og grundig årlig lægeundersøgelse udført af en læge i en af Falck Healthcares klinikker. Der bliver udført en grundig undersøgelse, og medarbejderen modtager resultaterne fra denne undersøgelse med det samme. Der vil derudover være en individuel samtale om livsstil, motivation og forbedringer, og medarbejderen vil forlade klinikken med en personlig rapport med sundhedsanbefalinger.

Fri adgang til sundhedsteam og digitale træningsværktøjer
Sundhedsspecialister, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer, hvis arbejde tager udgangspunkt i en holistisk tilgang til sundhed, tilbyder rådgivning indenfor sundhedsrelaterede emner som ernæring, fysisk aktivitet, mental sundhed og stress. Direkte adgang via telefon, video eller chat uden booking.

Nye vaner
Dine medarbejdere vil blive motiveret til at holde fast i de sunde forandringer via tilpassede opfølgninger efter afsluttede forløb.

En nem og samlet løsning

Altid inkluderet i vores sundhedspakker:

  • Informationspakke, motivation og kick-off
  • Strategisk sundhedsrådgiver
  • Sundhedsrapporteringer
  • Sundhedstendenser

 

Vil du høre mere?

Kontakt Customer Success på
70 33 04 04 eller 
salg@falckhealthcare.dk