Online Sundhed

Sundhed hele vejen rundt - på distancen

Online Sundhed - en investering i sundere medarbejdere og sundere bundlinje

Sundhedspakken Online Sundhed er det helt rigtige valg, når jeres virksomhed ønsker at arbejde med trivsel, anerkender vigtigheden af en helhedsorienteret tilgang til sundhed og ønsker at arbejde med sundhedsforebyggelse ud fra en systematisk og strategisk tilgang.

Sundhedspakken Online Sundhed har fokus på forebyggelse og behandling af både fysiske og mentale udfordringer.

Sundhedspakken Online Sundhed indeholder

Healthcare_MJP_3142_2 - Web_16_9 - Web_16_9

Opstarts- og kommunikationspakke

En effektiv sundhedsordning er én, som alle i virksomheden kender til. Derfor er det vigtigt at lave en synlig opstart og fortsætte med at kommunikere jævnligt, så alle ved, at sundhedsordningen er lige ved hånden.

Ved opstart i jeres virksomhed leverer Falck derfor onboarding- og kommunikationsmateriale såsom roll-ups, plakater og stickers. Falck sørger ydermere for løbende kommunikation til jeres medarbejdere og ledelse om de seneste sundhedstrends.

Assistance_Callcenter_2019 02 - Web_16_9 - Web_16_9

Sundhedsteam i ydertimerne

Der er fri adgang til Sundhedsteamet, som bl.a. består af sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer, der telefonisk rådgiver til øget trivsel gennem fx livsstil, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen. Sundhedsteamet sidder klar med hjælp til selvhjælp, som gør det nemmere at holde fast i nye og sunde vaner.

Jeres medarbejdere får også adgang til vores trænings-app, Falck Træning, hvor de kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os.

Læs mere om Sundhedsteamet her

German Apprentice in the office - Web_16_9 - Web_16_9

Årshjul og sundhedsindsatser

I samarbejde med den sundhedsstrategiske rådgiver fastlægges et årshjul med forskellige forebyggende sundhedsindsatser på arbejdspladsen inden for det fysiske, mentale og sociale område, fx:

  • Aktive pauser
  • Oplæg om aktuelle tendenser inden for sundhed
  • Sundhedscafé 
  • Forskellige former for træning 

 

Healthcare Denmark FCC - Web_16_9 - Web_16_9

Jeres egen sundhedsstrategiske rådgiver

For at sikre, at I får det optimale udbytte af jeres sundhedspakke, tilknyttes der ved aftalens indgåelse en fast sundhedsfaglig sparringspartner, som bl.a. sørger for en god introduktion af sundhedspakken til jeres medarbejdere, hjælper med løbende justeringer samt sikrer bedst mulig brug af sundhedsordningen i relation til virksomhedens sundhedsstrategi og valg af sundhedsindsatser. 

Læs mere om sundhedsstrategisk rådgivning her

Financials 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Rapportering

Mindst to gange årligt udarbejdes der en rapport, som danner grundlag for samarbejdet mellem jeres virksomhed og den sundhedsstrategiske rådgiver. Rapporten indeholder blandt andet relevante nøgletal om implementeringen og resultaterne af sundhedsordningen samt tilfredshed blandt medarbejderne.

På baggrund af rapporten diskuteres det, om de forebyggende sundhedsindsatser er tilstrækkelige, eller om de skal revideres. Det er med til at sikre optimalt udbytte af sundhedsordningen.

Vil du høre mere?

Kontakt os

(Åbent 8-16)