Online sundhedsscreening

Sundhed hele vejen rundt - på distancen

Online Sundhed - en investering i sundere medarbejdere og sundere bundlinje

Sundhedspakken Online Sundhed er det helt rigtige valg, når jeres virksomhed ønsker at arbejde med trivsel, anerkender vigtigheden af en helhedsorienteret tilgang til sundhed og ønsker at arbejde med sundhedsforebyggelse ud fra en systematisk og strategisk tilgang.

Sundhedspakken Online Sundhed har fokus på forebyggelse og behandling af både fysiske og mentale udfordringer.

Sundhedspakken Online Sundhed indeholder

Falck Pulse

Opstarts- og kommunikationspakke

En effektiv sundhedsordning er én, som alle i virksomheden kender til. Derfor er det vigtigt at lave en synlig opstart og fortsætte med at kommunikere jævnligt, så alle ved, at sundhedsordningen er lige ved hånden.

Ved opstart i jeres virksomhed leverer Falck derfor onboarding- og kommunikationsmateriale såsom roll-ups, plakater og stickers.

Assistance_Callcenter_2019 02 - Web_16_9

Individuel sundhedsrådgivning i ydertimerne

Der er fri adgang til Sundhedsteamet, som bl.a. består af sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer, der telefonisk rådgiver til øget trivsel gennem fx livsstilsændringer, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen. Sundhedsteamet sidder klar med hjælp til selvhjælp, som gør det nemmere at holde fast i nye og sunde vaner.

Jeres medarbejdere får også adgang til vores trænings-app, Falck Træning, hvor de kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os.

Læs mere om Sundhedsteamet her

German Apprentice in the office - Web_16_9

Årshjul og sundhedsindsatser

I samarbejde med den sundhedsstrategiske rådgiver fastlægges et årshjul med forskellige forebyggende sundhedsindsatser på arbejdspladsen, enten fysisk eller online, inden for relevante sundhedsområder. Det kan fx være:

  • Aktive pauser
  • Oplæg om aktuelle tendenser inden for sundhed
  • Sundhedscafé 
  • Forskellige former for træning 

 

Healthcare Denmark FCC - Web_16_9

Målrettet organisatorisk sundhedsrådgivning

For at sikre, at I får det optimale udbytte af jeres sundhedspakke, tilknyttes der ved aftalens indgåelse en fast sundhedsstrategisk rådgiver med sundhedsfaglig baggrund, som bl.a. sørger for en god introduktion af sundhedspakken til jeres medarbejdere, hjælper med løbende justeringer samt sikrer bedst mulig brug af sundhedsordningen i relation til jeres sundhedsstrategi og valg af sundhedsindsatser. 

Læs mere om sundhedsstrategisk rådgivning her

Business People Meeting to analyse and discuss and brainstorming the financial report chart data in office, Financial advisor teamwork and accounting concept

Rapportering

Falck udarbejder løbende rapporter, som danner grundlag for samarbejdet mellem jeres virksomhed og den sundhedsstrategiske rådgiver. Rapporten indeholder blandt andet relevante nøgletal om implementeringen og resultaterne af sundhedsordningen samt tilfredshed blandt medarbejderne.

På baggrund af rapporten diskuteres det, om de forebyggende sundhedsindsatser er tilstrækkelige, eller om de skal revideres. Herefter justeres årshjulet i fællesskab med jeres virksomhed.

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail