Social- og beskæftigelsesrettede indsatser

Borgere

Vi tror på, at alle har ret til et godt arbejdsliv. Vi tror på dig.

Sammen baner vi din vej ind på arbejdsmarkedet

Falck er en privat virksomhed, der bl.a. hjælper ledige borgere med at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi mener, at alle har ret til et godt arbejdsliv, og vi tror på, at enhver har noget at bidrage med. Vi har lokale afdelinger over hele landet, hvor vores konsulenter er klar til at støtte dig i at finde din vej til et arbejde - via direkte ansættelse, praktik eller uddannelse. 

Vi samarbejder med virksomheder i dit lokalområde, som mangler hænder eller gerne vil hjælpe.

Vi glæder os til at møde dig og samarbejde med dig!

Har din sagsbehandler i kommunen henvist dig til os?

Så vil du snarest blive kontaktet af en af vores konsulenter, som vil blive din faste kontaktperson gennem hele forløbet.

Sådan kan et forløb se ud

  • Opstartssamtale: Du og din konsulent aftaler mål for job og uddannelse, og hvordan du skal nå dem
  • Forløb sammensættes: I aftaler, hvad der giver bedst mening ud over individuelle samtaler - fx holdundervisning, fysisk træning eller andre formerfor støtte
  • Job- eller praktikansøgning: Sammen starter I jobsøgning, og du forbereder dig på bl.a. jobsamtaler
  • Opstart af job eller praktik: I holder møde med din kommende arbejdsgiver og aftaler, hvornår, hvordan og med hvilke opgaver, du skal starte op
  • Opfølgning: Kommer du i praktik eller får nogle lønnede timer til at starte med, følger din konsulent dig, til du forhåbentlig bliver fastansat

Din lokale afdeling

Find vej til møder og træning samt sygemeld dig.

Find din lokalafdeling her

Din personlige profil

Se dine aftaler og ugeplan.

Log ind på People Trust her

I Falck er vi dedikerede til at støtte borgere i deres beskæftigelsesrejse. Vores mål er at hjælpe dig med at finde og fastholde meningsfuld beskæftigelse, uanset din baggrund eller udfordringer. Vi tilbyder en bred vifte af beskæftigelsesrelaterede tjenester og programmer, der er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov.

Vi har et erfarent team af beskæftigelsesrådgivere, der er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine beskæftigelsesmål og finde succes på arbejdsmarkedet.

Uanset om du er nyuddannet, skifter karriere eller har brug for støtte til at håndtere udfordringer på arbejdspladsen, er vi her for at hjælpe. Vores beskæftigelsesprogrammer er designet til at give dig de nødvendige færdigheder, viden og ressourcer til at trives i din beskæftigelse.