Sundhedstjek

Sundhedstjek på arbejdspladsen - udført af en erfaren sygeplejerske

Vi hjælper med at kortlægge sundhedstilstanden for den enkelte medarbejder og kommer med råd og vejledning til en sundere livsstil

Et sundhedstjek giver værdifuld viden til jeres virksomhed og medarbejdere. Undersøgelserne foregår ude i jeres virksomhed, hvor erfarne sygeplejersker kortlægger den enkelte medarbejders sundhedstilstand.

Sundhedstjekket giver et samlet overblik over jeres medarbejderes generelle sundhedstilstand via en digital spørgeramme. Udover resultatet fra sundhedstjekket måles der bl.a. også på kost, rygning, alkohol, motion, søvn samt fysisk og psykisk velbefindende.

Vælg mellem tre forskellige sundhedstjek

Til Tjek 20 og Tjek 30 kan følgende ydelser tilkøbes: konditest, høretest, synstest og seniorsamtale.

Healthcare DK FP_5 - Web_16_9 - Web_16_9

Falcks Sundhedstjek giver konkrete værktøjer til forebyggende indsatser

Falcks Sundhedstjek sætter fokus på jeres virksomheds sundhedsmiljø samt den enkelte medarbejders generelle sundhed og trivsel. Målet er at identificere eventuelle helbredsrisici, som kan påvirke jeres medarbejdere negativt og dermed medføre fravær.

Ved hjælp af en række tests kortlægges den enkelte medarbejders sundhed. Det giver et overblik over eventuelle indsatsområder, hvor medarbejderen selv kan sætte ind med forebyggende indsatser.

Ligeledes får jeres virksomhed et anonymiseret overblik over de områder, hvor der er plads til forbedring, hvilket gør det muligt at optimere jeres medarbejderes sundhedstilstand.

Healthcare DK Consultation 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Værdi hele vejen rundt

Jeres medarbejdere får:

  • Et indblik i egen sundhedstilstand
  • Individuel rådgivning om relevante forebyggende indsatser

Jeres virksomhed får:

  • En anonymiseret rapport, der viser medarbejdernes sundhedstilstand og udfordringer samt rådgiver om, hvordan jeres virksomhed bedst kan skræddersy interventioner til at forebygge og fremme jeres medarbejderes sundhedstilstand

Vil du høre mere?

Kontakt os

(Åbent 8-16)