Ergonomitjek

En gevinst for hele arbejdspladsen

At passe godt på sit helbred er en god investering - og vejen til et sundt liv

Arbejdsmiljøet kan i høj grad have indflydelse på den enkelte medarbejders motivation og glæde på arbejdspladsen. Ved at sætte fokus på det gode arbejdsmiljø kan man mindske risikoen for nedslidning, forebygge sygdomme og nedsætte sygefraværet.

Derfor tilbyder Falck Healthcare jeres virksomhed et ergonomitjek, som indeholder forslag til forbedringer af arbejdsstillinger, idéer til variation i hverdagen samt forskellige øvelser, som medvirker til at forebygge smerter i kroppen.

Healthcare Denmark øvelse_4 - Web_16_9 - Web_16_9

Vi tilbyder

  • Individuel vejledning, hvor vores specialist i ergonomi bl.a. gennemgår jeres arbejdsstationer og vejleder ved konkrete udfordringer
  • Gennemgang af øvelser på baggrund af de brancheudfordringer, der opleves
  • Et skræddersyet foredrag for jeres medarbejdere, som giver viden om kroppen, smerter og ergonomiudfordringer i jeres branche
 

Assistance 04 - Web_16_9 - Web_16_9

Pas godt på dit helbred

Undersøgelser viser, at 4 ud af 5, der til dagligt arbejder foran en computer, oplever gener i nakke, skuldre og/eller lænd. Og hele 25 % af alle langtidssygemeldinger i Danmark skyldes skader og sygdomme i muskler og led*.

Ved ensidigt, gentagende arbejde kan man med fordel kigge på, om der er arbejdsgange og rutiner, som kan ændres for at reducere gener og smerter.

*Kilde: sst.dk

 

German Apprentice in the office - Web_16_9 - Web_16_9

Ergonomi og trivsel

Dårlige arbejdsstillinger forekommer, hvis arbejdspladsen ikke indrettes hensigtsmæssigt. Ergonomi handler blandt andet om indstilling af bord og stol, lysindfald, rumtemperatur osv. Men det handler også om mulighederne for hjælpemidler, som kan lette arbejdsdagen og reducere de påvirkninger, som kan medføre arbejdsbetingede belastninger og lidelser.

Vil du høre mere?

Kontakt salgssupport

(Åbent 8-16)