Ergonomi

En ergonomisk korrekt arbejdsplads øger trivsel og motivation

At passe godt på sit helbred er en god investering - og vejen til et sundt liv

De fleste af os bruger ugentligt mange timer på vores arbejdsplads, og det er derfor vigtigt at sætte fokus på at skabe de bedst mulige arbejdsrammer, da disse i høj grad kan have indflydelse på den enkelte medarbejders motivation og glæde på arbejdspladsen. Ved at sætte fokus på det gode arbejdsmiljø kan man mindske risikoen for nedslidning, forebygge sygdomme og nedsætte sygefraværet.

Derfor tilbyder Falck målrettet ergonomisk vejledning, både fysisk og online, som indeholder forslag til forbedringer af arbejdsstillinger, idéer til variation i hverdagen samt forskellige øvelser, som medvirker til at forebygge smerter i kroppen – naturligvis særligt tilpasset til jeres virksomheds branche.

Healthcare_MJP_2908 - Web_16_9 - Web_16_9

Ergonomi på arbejdspladsen

Dårlige arbejdsstillinger kan forekomme, hvis arbejdspladsen ikke er indrettet hensigtsmæssigt med øje for ergonomi. 

Derfor tilbyder Falck, at en af vores erfarne specialister i ergonomi kommer ud på jeres arbejdsplads og gennemgår den enkelte medarbejders arbejdsplads for ergonomiske udfordringer. Herefter vejleder specialisten til forbedringer samt forebyggende øvelser, som nemt kan inkorporeres i arbejdsdagen.

Individuel vejledning

Vores specialist i ergonomi gennemgår bl.a. arbejdsstationer og vejleder ved konkrete udfordringer

Forebyggende øvelser

Grundig gennemgang af forebyggende øvelser på baggrund af de brancheudfordringer, der opleves

Oplysende foredrag

Et skræddersyet foredrag for jeres medarbejdere, hvor de får viden om kroppen, smerter og ergonomiudfordringer i jeres branche

Healthcare_MJP_1953 - Web_16_9 - Web_16_9

Online ergonomisk vejledning

De seneste par år er det for mange danskere blevet normalt at have en eller flere hjemmearbejdsdage i løbet af ugen. Derfor tilbyder vi også en online gennemgang af jeres medarbejderes hjemmearbejdspladser, hvor der vil blive rådgivet om rette indstilling af bord, stol og skærm, belysning, rummets temperatur og udluftning mm.

Herefter tilbyder vi jeres medarbejdere en individuel snak om generel sundhed samt tips og tricks til en sund og produktiv hjemmearbejdsdag.

4 ud af 5...

der til dagligt arbejder foran en computer, oplever gener i nakke, skuldre og/eller lænd.*

Hele 25 %...

af alle langtidssygemeldinger i Danmark skyldes skader og sygdomme i muskler og led.*

*Kilde: sst.dk

Vil du høre mere?

Kontakt os

(Åbent 8-16)