Mental Trivsel

Mental trivsel i hverdagen

Sundhedspakken Mental Trivsel - en investering i sundere medarbejdere og en sundere bundlinje

Sundhedspakken Mental Trivsel er det helt rigtige valg, når jeres virksomhed ønsker at arbejde med trivsel, anerkender vigtigheden af en holistisk tilgang til mental sundhed og ønsker at arbejde med sundhedsforebyggelse ud fra en systematisk og strategisk tilgang.

Gennem en investering i sundhedspakken Mental Trivsel sikrer I jeres medarbejdere og ledere hurtig, målrettet og kompetent psykologhjælp, når de har brug for det - både i arbejds- og privatlivet. 

Healthcare DK Consultation 2 - Web_16_9 - Web_16_9

Sundhedspakken Mental Trivsel indeholder

Assistance_Callcenter_2019 02 - Web_16_9 - Web_16_9

Sundhedsteam i ydertimerne

Der er fri adgang til Sundhedsteamet, som bl.a. består af sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer, der telefonisk rådgiver til bedre trivsel gennem fx livsstil, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen.

Jeres medarbejdere får adgang til vores app, Falck Træning, hvor de kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os.

Læs mere om Sundhedsteamet her

Healthcare Denmark FCC - Web_16_9 - Web_16_9

Jeres egen sundhedsstrategiske rådgiver

For at sikre, at I får det optimale udbytte af jeres sundhedspakke, tilknyttes der ved aftalens indgåelse en sundhedsfaglig sparringspartner, som bl.a. sørger for en god introduktion af sundhedspakken til jeres medarbejdere, hjælper med at rådgive omkring løbende justeringer samt de rette valg af forebyggende sundhedsindsatser til jeres virksomhed.

Læs mere om sundhedsstrategisk rådgivning her

Healthcare_MJP_3142_2 - Web_16_9 - Web_16_9

Opstarts- og kommunikationspakke

En effektiv sundhedsordning er én, som alle i virksomheden kender til. Derfor er det vigtigt at lave en synlig opstart og fortsætte med at kommunikere jævnligt, så alle ved, at sundhedsordningen er lige ved hånden.

Ved opstart i jeres virksomhed leverer Falck derfor onboarding- og kommunikationsmateriale og sørger ydermere for løbende kommunikation til jeres medarbejdere og ledelse om de seneste sundhedstrends.

Vil du høre mere?

Kontakt salgssupport

(Åbent 8-16)