Stress

Se på Youtube

Du skal acceptere cookies for at se denne video. Klik på videoen for at opdatere dit samtykke.

Mere om stress:
Symptomer på stress
Fakta om stress
Forebyg stress
Håndter din stress
Gode råd om stress

Læs om hvordan Falck Healthcare hjælper med at vende stress til trivsel, her.

Om stress

Stress er en naturlig reaktion

Vi kan alle blive ramt af stress. Din krop begynder at sige fra overfor stort pres, og hvis situationen er vedvarende, kan det true dit helbred.
Vi oplever alle situationer, hvor vi skal yde mere, end vi har ressourcer til. Ligegyldigt hvor stærk du er, kan du komme i en situation, hvor du mærker stress-symptomer.

Stress kan være en sikkerhedsventil

Stress er et udtryk for ubalance og kroppens alarmberedskab. Det er en sikkerhedsventil, der går i gang, så snart vi føler os ekstra pressede eller oplever farer. Alarmsystemet sikrer, at vi reagerer på faren enten ved at flygte eller angribe.

Du kender det fra situationer, hvor du skal præstere noget særligt. Det kan være op til en deadline, hvor du kan mærke arbejdspresset stige, og du er ekstra „på". Det er en stressreaktion – og det er en naturlig del af det at være menneske.

Find balancen

Din krop bliver efter en periode udmattet og slidt af at skulle mobilisere ekstra kræfter. Det er her, stress-symptomerne opstår. Hvis en stressreaktion varer i længere tid, kan det true dit helbred.

På disse sider hjælper Falck Healthcares psykologer dig med, hvad du selv kan gøre, når du mærker de første symptomer på stress, og hvordan du kan hjælpe dine nærmeste.

Læs mere om stress

Symptomer på stress
Fakta om stress
Forebyg stress
Håndter din stress
Gode råd om stress

Læs om hvordan Falck Healthcare hjælper med at vende stress til trivsel, her.

TRYG I LIVET

Du har som Tryg Plus-kunde adgang til psykologisk krisehjælp, men vi ønsker også at hjælpe dig med at tage en eventuel krise i opløbet.

Derfor tilbyder vi dig som noget unikt adgang til Tryg i Livet.

Tryg i Livet er en hotline, hvor du uden beregning kan ringe og få hjælp ved problemer - fx alvorlig sygdom, stress eller skilsmisse. Dit opkald er anonymt for Tryg.

Vil du vide mere eller bruge Tryg i Livet, så læs mere her.

TRYG PLUS

Tryg Plus er fordele til dig, der samler flere forsikringer hos os.

Samler du dine privatforsikringer i Tryg, får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til.

Læs om Tryg Plus her.