Psykisk Sundhed

Få råd og vejledning af Falck Healthcares psykologer og styrk den mentale sundhed.

Få vejledning
På de følgende sider vejleder Falck Healthcares psykologer dig i, hvordan du kan tackle livets svære situationer.

Du kan også finde gode råd til, hvordan du støtter som pårørende, kollega eller leder. Kontakt dog altid din egen læge, hvis du har behov for yderligere hjælp.

Sammen om mental sundhed – sådan gør vi en forskel

Falck Healthcare er en del af partnerskabet 'Sammen om mental sundhed', som arbejder for at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen med enkle, konkrete råd og værktøjer, der kan tages i brug her og nu.

Det handler om at skabe trivsel og forebygge mistrivsel, fastholde medarbejdere med mentale helbredsproblemer i arbejde og/eller lette vejen tilbage til arbejdet efter langtidssygemelding pga. mentale helbredsproblemer.

'Sammen om mental sundhed' er et bredt partnerskab på tværs af sundheds- og beskæftigelsesområdet, som dækker både det private og offentlige arbejdsmarked.

Jo mere vi arbejder sammen, jo bedre kan vi styrke den mentale sundhed. Derfor er Falck Healthcare en del af partnerskabet ´Sammen om mental sundhed'. Hør chefpsykolog Jacob Vindbjerg Nissen sætte ord på, hvordan vi bidrager til at gøre forskel.

TRYG I LIVET

Du har som Tryg Plus-kunde adgang til psykologisk krisehjælp, men vi ønsker også at hjælpe dig med at tage en eventuel krise i opløbet.

Derfor tilbyder vi dig som noget unikt adgang til Tryg i Livet.

Tryg i Livet er en hotline, hvor du uden beregning kan ringe og få hjælp ved problemer - fx alvorlig sygdom, stress eller skilsmisse. Dit opkald er anonymt for Tryg.

Vil du vide mere eller bruge Tryg i Livet, så læs mere her.

TRYG PLUS

Tryg Plus er fordele til dig, der samler flere forsikringer hos os.

Samler du dine privatforsikringer i Tryg, får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til.

Læs om Tryg Plus her.