Falck Pulse - online sundhedsunivers

Det har aldrig været nemmere at blive sundere

Falck Pulse - en investering i sundere medarbejdere og sundere bundlinje

Med Falck Pulse får I individuel, team og organisatorisk online sundhedsscreening. 

Med Falck Pulse kombineres digitale og menneskelige indsatser i en helhedsorienteret løsning, som muliggør at favne både lokalt og globalt, så hele virksomheden understøttes – både geografisk, men også på tværs af funktioner som fx stillesiddende eller fysisk krævende jobfunktioner.

Forskning viser, at mange sygdomme kan forebygges, så nøglen for os er at være proaktive og samtidig hjælpe til et sundere og gladere liv.

Sundhedspakken Falck Pulse indeholder

Falck Pulse

Online sundhedsscreening

Falck Pulse giver jeres medarbejdere let adgang til en online sundhedsscreening, som indledningsvis består af en række spørgsmål, som medarbejderne besvarer. Dette giver et overblik over jeres medarbejderes samlede sundhedstilstand her og nu. 

På baggrund af screeningen tilrettelægges et målrettet strategisk forløb med de nødvendige sundhedstiltag og interventioner.

Tiltagene kan fx tage udgangspunkt i jeres virksomheds eksisterende sundhedstiltag og kombineres med andre aktiviteter, der understøtter fokusområderne.

 

Healthcare DK FP_1 - Web_16_9

Opstarts- og kommunikationspakke

En effektiv sundhedsordning er én, som alle i virksomheden kender til. Derfor er det vigtigt at lave en synlig opstart og fortsætte med at kommunikere jævnligt, så alle ved, at sundhedsordningen er lige ved hånden.

Ved opstart i jeres virksomhed leverer Falck derfor onboarding- og kommunikationsmateriale såsom roll-ups, plakater og stickers.

Assistance_Callcenter_2019 02 - Web_16_9

Individuel sundhedsrådgivning i ydertimerne

Der er fri adgang til Sundhedsteamet, som bl.a. består af sygeplejersker, fysioterapeuter samt idræts- og ernæringsfysiologer, der telefonisk rådgiver til øget trivsel gennem fx livsstilsændringer, bedre søvn eller mere fokus på sundhed i hverdagen. Sundhedsteamet sidder klar med hjælp til selvhjælp, som gør det nemmere at holde fast i nye og sunde vaner.

Jeres medarbejdere får også adgang til vores trænings-app, Falck Træning, hvor de kan få personlig træningsvejledning og mulighed for direkte kontakt med os.

Læs mere om Sundhedsteamet her

Healthcare Denmark FCC - Web_16_9

Målrettet organisatorisk sundhedsrådgivning

For at sikre, at I får det optimale udbytte af jeres sundhedspakke, tilknyttes der ved aftalens indgåelse en fast sundhedsstrategisk rådgiver med sundhedsfaglig baggrund, som bl.a. sørger for en god introduktion af sundhedspakken til jeres medarbejdere, hjælper med løbende justeringer samt sikrer bedst mulig brug af sundhedsordningen i relation til jeres sundhedsstrategi og valg af sundhedsindsatser. 

Læs mere om sundhedsstrategisk rådgivning her

Business People Meeting to analyse and discuss and brainstorming the financial report chart data in office, Financial advisor teamwork and accounting concept

Rapportering

Falck udarbejder løbende rapporter, som danner grundlag for samarbejdet mellem jeres virksomhed og den sundhedsstrategiske rådgiver. Rapporten indeholder blandt andet relevante nøgletal om implementeringen og resultaterne af sundhedsordningen samt tilfredshed blandt medarbejderne.

På baggrund af rapporten diskuteres det, om de forebyggende sundhedsindsatser er tilstrækkelige, eller om de skal revideres. Herefter justeres årshjulet i fællesskab med jeres virksomhed.

Kontakt os

Åbent 8-16

Vil du høre mere?

Åbent 8-16

Telefon: 70 33 04 04
E-mail: salg@falckhealthcare.dk
Send e-mail