Falck Healthcares sundhedscenter flytter

Sundhedscenteret på polititorvet i København flytter til Nyropsgade 17, 1602 København V

Falck Healthcares sundhedscenter der indtil nu har ligget i forlængelse af Falck Huset på Polititorvet, flyttes til anden adresse i København. I sundhedscenteret har det indtil videre været muligt at få både psykisk og fysisk behandling, samt udført test. Det nye sundhedscenter får pr 26. Februar ny lokation på Nyropsgade 17, 1602 København V. Det betyder at klinikken på polititorvet lukker fredag den 22. Februar 2019 frem til åbningen den 26. Februar 2019 på den nye adresse. 


Nyheder

Falck Healthcare hjalp til ved ulykke 

04-01-19
Falck healthcare hjalp ved ulykke på storebæltsbroen
Læs mere...

Falck Healthcare Norge får ny adm. direktør

20-12-18
Peter Rosnes Sinervo bliver ny Direktør for Falck healthcare i Norge
Læs mere...

Previa indgår aftale med Volvo

04-12-18
Previa overtager Volvo koncernens sundhedsordning
Læs mere...

Følg os på Instagram

27-11-18
Følg Falcks hverdag i hele verden
Læs mere...

Advarsel om svindel 

23-07-18
Vi bringer en advarsel om svindel 
Læs mere...

Falck Healthcare får ny direktør

15-11-18
Anette Damgaard tiltræder som Adm. direktør for Falck Healthcare
Læs mere...

Tridan/Quickparts kåret som landsvinder af "Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018"

29-05-18 
Grossistvirksomhede Tridan/Quickparts i Sønderborg har vundet landsprisen og kunne tirsdag d 29. maj kåres til Landsvinder af Danmarks sundeste arbejderplads - Initiativprisen 2018. 
Læs mere...

Regionsvinder Danmarks Sundeste Arbejdsplads

24-05-18
Vinderen er The Unambitious Running Club, som er stiftet af AW Media og Mikonomi. Det er en løbeklub medplads til alle, hvor der ikke er fokus på at løbe længst og hurtigst, men hvor det især er det sociale aspekt, der er i fokus. Hør her indslaget, hvor P4 løber en morgentur med initiativtagerne Glen Michaelsen og Rasmus Hultquist. Vinderne fra de 5 regioner er med i opløbet om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2018. Vinderen bliver afsløret den 29. maj 2018.
Læs mere...

Sundhedsinitiativer fylder mere på arbejdspladsen

23-4-18
48 procent af de adspurgte på de danske arbejdspladser har iværksat sundhedsinitiativer. Det er en fremgang på ni procentpoint i forhold til 2017, hvor andelen var 39 procent. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv.
Læs mere...

Jan F. Steenhard forlader Falck Healthcare

16-03-18
Executive Vice President Jan F. Steenhard er en af Falck Healthcares grundlæggere og var
virksomhedens første CEO. Siden 2001 har han fået virksomhedens omsætning til at vokse fra 35 mio. kr. til 2,8 mia. kr
Læs mere...

Succesfuld forandringsproces med medarbejderen i centrum

15-11-17
I vandteknologivirksomheden Aquaporin gennemgår de lige nu store forandringer, men er fast besluttet på at skabe et bedre arbejdsmiljø, så forandringerne ikke påvirker medarbejdernes trivsel.
Læs mere...

I Siemens har de fokus på forebyggelse af stress

09-11-17
I mange danske virksomheder er stress ikke længere tabu, men så alligevel er det lidt. Det kan være svært for ledere at se tegn på stress hos deres medarbejdere. Men de danske virksomheder er ved at være klar over, at trivsel er mere end et løbehold og en frugtkurv, og det nytter at arbejde forebyggende.
Læs mere...

Sammen om mental sundhed på arbejdspladser

29-09-17
I Falck Healthcare ved vi, at den mentale sundhed er mindst ligeså vigtig som den fysiske. Derfor er vi en del af partnerskabet "Sammen om mental sundhed", der er et tværgående samarbejde mellem aktører, der beskæftiger sig med mental sundhed på arbejdspladsen.
Læs mere...

Sådan leder du generationen, der 'ikke vil ledes'

28-09-17
Generation Z kan ikke ledes på traditionel vis. Som leder står du med andre ord over for at skulle lede en gruppe medarbejdere, der har andre krav til en arbejdsplads, end vi er vant til.
Læs mere...

Mød Anja - én af vores telefoniske førstehjælpere

28-09-17
Anja sidder i Falck Healthcares psykologiske rådgivningscenter, hvor hun og de godt 20 andre kollegaer hver dag modtager opkald fra mennesker i krise som fx ved brandulykker, trafikuheld eller ved en arbejdsrelateret krise.
Læs mere...

Falck Healthcare åbner nyt unikt Sundhedscenter i København

25-09-17
Den 3. oktober 2017 slår vi dørene op til 'Falck Healthcare Sundhedscenter KBH', som ligger tæt på Københavns Hovedbanegård og Tivoli. I et helt nyt topprofessionelt center samler vi alle vores professionelle sundhedsfaglige kompetencer.
Læs mere...

Og vinderen er...

02-05-17
It-sikkerhedsfirmaet Chili Security fik her til morgen surprise-besøg, hvor de fik overrakt prisen som vinder af konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdsplads
Læs mere...

Tillykke til de fem regionsvindere

27-04-17
Konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017" er nu slut. Tusind tak til alle deltagerne. Vi har fået mange fantastiske, inspirerende og sjove initiativer, som har givet hinanden kamp til stregen.
Læs mere...

Styrk arbejdsmiljøet i krydsfeltet mellem omsorg og service

31-03-2017
SMART Breaks er er et værktøj, der længe har været brugt i træningsverdenen, men det har i de senere år fundet anvendelse som ledelsesværktøj.
Læs mere...

SMART Breaks i arbejdstiden mindsker smerter

31-03-2017
SMART Breaks er er et værktøj, der længe har været brugt i træningsverdenen, men det har i de senere år fundet anvendelse som ledelsesværktøj.
Læs mere...

StressSpottere

31-03-2017
Langtidssygemeldinger er dyre og har store og ofte alvorlige konsekvenser for en arbejdsplads. Sygemeldingerne resulterer blandt andet i tabt arbejdsindsats, eller større arbejdsbyrder for kollegerne eller lederen.
Læs mere...

Sundhed på Spil skaber sammenhold og ændrer vaner i Frederikshavn

31-03-2017
I Ejendomscentret Drift og Service i Frederikshavn kommune, har man siden januar 2016 haft fokus på medarbejdernes fysiske og psykiske sundhed. Et af sundhedstiltagene er en digital løsning, nemlig en app kaldet Sundhed på Spil.
Læs mere...

Medarbejdernes trivsel er en nøglefaktor til succes

22-03-2017
Vi kan ikke blive ved med at presse medarbejderne i én uendelig spiral, der år efter år øger virksomhedernes succes. Thomas Kirk Vilsbøll, adm. dir i Falck Healthcare, fortæller her om en særlig forretningsenhed, der skal
hjælpe danske virksomheder med ønsket om øget performance under hensyntagen til medarbejdernes psykiske ve og vel.
Læs mere...

Vis verden, at du arbejder på Danmarks sundeste arbejdsplads

22-03-2017
I konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdsplads" dyster danske virksomheder om at vinde "Initiativprisen 2017". Så har I et godt initiativ, der øger trivsel og sundhed i din virksomhed eller afdeling, så tilmeld jer her og vis Danmark, at du arbejder på en sund arbejdsplads.
Læs mere...

Strategi er sundere end æbler

22-03-2017
De fleste organisationer kender de månedlige lønudgifter og mange kender sygefraværsprocenten. Men kender I også antallet af medarbejdere, der går på arbejde selv om de mistrives fysisk eller psykisk - og hvilken indflydelse det har på produktiviteten? Og ved I om jeres sundhedsindsatser rammer der, hvor behovet er?
Læs mere...

Fremtidens organisation skal vandes og slå lidt mere rod

22-03-2017
I fremtiden er du ikke bare leder, fordi det står på dit visitkort. Du er leder, når nogen følger efter dig. Følger de ikke efter, er du ganske enkelt bare ude at gå en tur. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvad moderne ledelse handler om.
Læs mere...

Mød Jacob!

22-03-2017
Jacob Vindbjerg Nissen er psykolog i Falck Healthcare og reflekterer her over sprogbruget i virksomhederne samt risikoen ved at brænde for sit arbejde. Læs mere...

Sygdom, sundhed og den elektroniske revolution

22-03-2017
 Anders Colding-Jørgensen er psykolog, debattør, foredragsholder og blogger. Læs her om hans refleksioner over fremtidens sundhed og den elektroniske verden.
Læs mere...

Har du Danmarks sundeste arbejdsliv?

06-02-2017 
Vi bruger meget af vores tid på vores arbejdsplads, og arbejdet har kæmpe indflydelse på vores helbred. Derfor er vi nysgerrige efter at undersøge, hvad danskerne gør for at skabe et sundt arbejdsliv", fortæller Peter Qvortrup Geisling.
Læs mere...

Nyt samarbejde sætter fokus på trivsel

06-02-2017
Falck Healthcare har i samarbejde med Dansk Metal, Lungeforeningen og Selskab for Mænds Sundhed startet projektet Sundhed i Gear.
Læs mere...

Opnå højere trivsel med ny filosofi

15-01-2017
Thomas Kirk Vilsbøll, adm. direktør i Falck Healthcare fortæller om, hvordan organisationer kan opnå højere trivsel og produktivitet med ny filosofi.
Læs mere...

Well-being skaber vindervirksomheder

15-01-2017
Falck Healthcare introducerer et nyt Well-being Management-program, der højne trivslen og øger produktiviteten.
Læs mere...

Jeg er ikke kommet tilbage. Jeg er kommet videre.

15-01-2017
Læs om Rikkes erfaringer som stressramt, og hvordan hun ser på samfundets og virksomhedernes indsatser for at skabe trivsel på arbejdsmarkedet.
Læs mere...

Mød Peter – vores nye chefkonsulent

15-01-2017
Peter Richter er seneste skud på stammen i Falck Healthcares nye forretningsenhed Organisation og Ledelse. Her fortæller han bl.a. om, hvordan Livgarden blev afgørende for karrieren.
Læs mere...

Uden kortlægning af trivslen famler du i blinde

11-01-2017
Falck Healthcare har udviklet en ny og ganske unik trivselsmåling, som er et redskab til dig, der arbejder med udvikling af medarbejdersundhed og trivsel.
Læs mere...