Falck Healthcare åbner nyt Sundhedscenter i København

25-09-17

Den 3. oktober 2017 slår vi dørene op til 'Falck Healthcare Sundhedscenter KBH', som ligger tæt på Københavns Hovedbanegård og Tivoli.

I et helt nyt topprofessionelt center samler vi alle vores professionelle sundhedsfaglige kompetencer, og tilbyder vores kunder og klienter et bredt udvalg af vores ydelser og services samlet under ét tag.

Vi gør det let for dig at være sund - og forblive sund
I Falck Healthcare gør vi os hver dag umage for at hjælpe vores klienter med at leve et sundt liv. Det gør vi blandt andet ved at være hjælpsomme og kompetente, og samtidig skabe de nødvendige rammer, der gør os lettilgængelige for dig som klient og kunde.

Vi har derfor skabt et nyt og unikt koncept, hvor vi samler alle vores tværfaglige og sundhedsprofessionelle kompetencer i ét center. I centeret tilbyder vi forebyggende og behandlende ydelser til kunder og klienter. Her møder du et stort udsnit af vores mange faguddannede og dygtige kompetente behandlere: læger, sygeplejersker, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktorer, massører, zoneterapeuter, kostvejledere og personlige trænere.

Falck Healthcare sammensætter den optimale behandling til dig
Vi tilbyder alt fra lægefaglige sundhedstjek til helbredsundersøgelser samt off-shore attester til olieindustrien. Alle vores behandlere er professionelt uddannede, og de arbejder hver dag fokuseret på at hjælpe dig, så du kan skabe en sund livsstil for dig selv.

I centeret arbejder vi tværfagligt og vi behandler og forebygger smerter samt gener i bevægeapparatet. Vores psykologer kan yde hjælp til dig i form af forebyggende og behandlende psykologsamtaler til håndtering af fx stress og andre psykiske belastningsreaktioner.

Vores tværfaglige teams af behandlere understøtter dine forløb og bistår med at sammensætte den helt rigtige behandling for dig, således at forløbet er tilpasset præcis dine behov og samtidig målrettes de nødvendige forebyggende tiltag.

Vi yder også kostvejledning, personlig træning og rådgivning i centrets eget træningslokale.

Sådan får du adgang til sundhedsydelserne i Falck Healthcare Sundhedscenter KBH Sundhedscenteret er åbent for alle, som er dækket af en sundhedsordning hos Falck Healthcare. Men vi tager naturligvis med glæde imod dig, selvom du ikke er omfattet af vores sundhedsordninger og de ydelser, vi leverer i centeret. Vi guider dig gerne omkring mulighederne for, hvordan du kan blive omfattet af vores ordninger eller hvad der skal til for, at du kan købe eller tilkøbe vores ydelser.

Booking af tider til fysisk behandling eller psykologisk behandling i Sundhedscenteret
Er du allerede dækket af en ordning hos Falck Healthcare A/S, kan du booke din tid til fysisk behandling i sundhedscenteret via vores bookingsystem. Du kan også booke tid ved at kontakte os på telefon 70 10 20 42. Booking af tider til psykologisk behandling i sundhedscenteret kan du gøre ved at ringe til os på telefon 70 10 20 12.

Har du andre henvendelser end ovennævnte, kan du fra 3. oktober kontakte os i 'Falck Healthcare Sundhedscenter KBH' på telefon 70 21 63 63. Ringer du med et akut problem udenfor vores åbningstid, så stiller vi dig automatisk videre til vores rådgivningscenter, der vil hjælpe dig hurtigt videre.

Du er altid velkommen til at kigge ind til os i vores nye flotte center, hvor vi glæder os meget til at tage imod dig fra den 3. oktober.

Falck Healthcare
- Making it easy to stay healthy

Nyheder 2017

Succesfuld forandringsproces med medarbejderen i centrum

15-11-17
I vandteknologivirksomheden Aquaporin gennemgår de lige nu store forandringer, men er fast besluttet på at skabe et bedre arbejdsmiljø, så forandringerne ikke påvirker medarbejdernes trivsel.
Læs mere...

I Siemens har de fokus på forebyggelse af stress

09-11-17
I mange danske virksomheder er stress ikke længere tabu, men så alligevel er det lidt. Det kan være svært for ledere at se tegn på stress hos deres medarbejdere. Men de danske virksomheder er ved at være klar over, at trivsel er mere end et løbehold og en frugtkurv, og det nytter at arbejde forebyggende.
Læs mere...

Sammen om mental sundhed på arbejdspladser

29-09-17
I Falck Healthcare ved vi, at den mentale sundhed er mindst ligeså vigtig som den fysiske. Derfor er vi en del af partnerskabet "Sammen om mental sundhed", der er et tværgående samarbejde mellem aktører, der beskæftiger sig med mental sundhed på arbejdspladsen.
Læs mere...

Sådan leder du generationen, der 'ikke vil ledes'

28-09-17
Generation Z kan ikke ledes på traditionel vis. Som leder står du med andre ord over for at skulle lede en gruppe medarbejdere, der har andre krav til en arbejdsplads, end vi er vant til.
Læs mere...

Mød Anja - én af vores telefoniske førstehjælpere

28-09-17
Anja sidder i Falck Healthcares psykologiske rådgivningscenter, hvor hun og de godt 20 andre kollegaer hver dag modtager opkald fra mennesker i krise som fx ved brandulykker, trafikuheld eller ved en arbejdsrelateret krise.
Læs mere...

Falck Healthcare åbner nyt unikt Sundhedscenter i København

25-09-17
Den 3. oktober 2017 slår vi dørene op til 'Falck Healthcare Sundhedscenter KBH', som ligger tæt på Københavns Hovedbanegård og Tivoli. I et helt nyt topprofessionelt center samler vi alle vores professionelle sundhedsfaglige kompetencer.
Læs mere...

Og vinderen er...

02-05-17
It-sikkerhedsfirmaet Chili Security fik her til morgen surprise-besøg, hvor de fik overrakt prisen som vinder af konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdsplads
Læs mere...

Tillykke til de fem regionsvindere

27-04-17
Konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017" er nu slut. Tusind tak til alle deltagerne. Vi har fået mange fantastiske, inspirerende og sjove initiativer, som har givet hinanden kamp til stregen.
Læs mere...

Styrk arbejdsmiljøet i krydsfeltet mellem omsorg og service

31-03-2017
SMART Breaks er er et værktøj, der længe har været brugt i træningsverdenen, men det har i de senere år fundet anvendelse som ledelsesværktøj.
Læs mere...

SMART Breaks i arbejdstiden mindsker smerter

31-03-2017
SMART Breaks er er et værktøj, der længe har været brugt i træningsverdenen, men det har i de senere år fundet anvendelse som ledelsesværktøj.
Læs mere...

StressSpottere

31-03-2017
Langtidssygemeldinger er dyre og har store og ofte alvorlige konsekvenser for en arbejdsplads. Sygemeldingerne resulterer blandt andet i tabt arbejdsindsats, eller større arbejdsbyrder for kollegerne eller lederen.
Læs mere...

Sundhed på Spil skaber sammenhold og ændrer vaner i Frederikshavn

31-03-2017
I Ejendomscentret Drift og Service i Frederikshavn kommune, har man siden januar 2016 haft fokus på medarbejdernes fysiske og psykiske sundhed. Et af sundhedstiltagene er en digital løsning, nemlig en app kaldet Sundhed på Spil.
Læs mere...

Medarbejdernes trivsel er en nøglefaktor til succes

22-03-2017
Vi kan ikke blive ved med at presse medarbejderne i én uendelig spiral, der år efter år øger virksomhedernes succes. Thomas Kirk Vilsbøll, adm. dir i Falck Healthcare, fortæller her om en særlig forretningsenhed, der skal
hjælpe danske virksomheder med ønsket om øget performance under hensyntagen til medarbejdernes psykiske ve og vel.
Læs mere...

Vis verden, at du arbejder på Danmarks sundeste arbejdsplads

22-03-2017
I konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdsplads" dyster danske virksomheder om at vinde "Initiativprisen 2017". Så har I et godt initiativ, der øger trivsel og sundhed i din virksomhed eller afdeling, så tilmeld jer her og vis Danmark, at du arbejder på en sund arbejdsplads.
Læs mere...

Strategi er sundere end æbler

22-03-2017
De fleste organisationer kender de månedlige lønudgifter og mange kender sygefraværsprocenten. Men kender I også antallet af medarbejdere, der går på arbejde selv om de mistrives fysisk eller psykisk - og hvilken indflydelse det har på produktiviteten? Og ved I om jeres sundhedsindsatser rammer der, hvor behovet er?
Læs mere...

Fremtidens organisation skal vandes og slå lidt mere rod

22-03-2017
I fremtiden er du ikke bare leder, fordi det står på dit visitkort. Du er leder, når nogen følger efter dig. Følger de ikke efter, er du ganske enkelt bare ude at gå en tur. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvad moderne ledelse handler om.
Læs mere...

Mød Jacob!

22-03-2017
Jacob Vindbjerg Nissen er psykolog i Falck Healthcare og reflekterer her over sprogbruget i virksomhederne samt risikoen ved at brænde for sit arbejde. Læs mere...

Sygdom, sundhed og den elektroniske revolution

22-03-2017
 Anders Colding-Jørgensen er psykolog, debattør, foredragsholder og blogger. Læs her om hans refleksioner over fremtidens sundhed og den elektroniske verden.
Læs mere...

Har du Danmarks sundeste arbejdsliv?

06-02-2017 
Vi bruger meget af vores tid på vores arbejdsplads, og arbejdet har kæmpe indflydelse på vores helbred. Derfor er vi nysgerrige efter at undersøge, hvad danskerne gør for at skabe et sundt arbejdsliv", fortæller Peter Qvortrup Geisling.
Læs mere...

Nyt samarbejde sætter fokus på trivsel

06-02-2017
Falck Healthcare har i samarbejde med Dansk Metal, Lungeforeningen og Selskab for Mænds Sundhed startet projektet Sundhed i Gear.
Læs mere...

Opnå højere trivsel med ny filosofi

15-01-2017
Thomas Kirk Vilsbøll, adm. direktør i Falck Healthcare fortæller om, hvordan organisationer kan opnå højere trivsel og produktivitet med ny filosofi.
Læs mere...

Well-being skaber vindervirksomheder

15-01-2017
Falck Healthcare introducerer et nyt Well-being Management-program, der højne trivslen og øger produktiviteten.
Læs mere...

Jeg er ikke kommet tilbage. Jeg er kommet videre.

15-01-2017
Læs om Rikkes erfaringer som stressramt, og hvordan hun ser på samfundets og virksomhedernes indsatser for at skabe trivsel på arbejdsmarkedet.
Læs mere...

Mød Peter – vores nye chefkonsulent

15-01-2017
Peter Richter er seneste skud på stammen i Falck Healthcares nye forretningsenhed Organisation og Ledelse. Her fortæller han bl.a. om, hvordan Livgarden blev afgørende for karrieren.
Læs mere...

Uden kortlægning af trivslen famler du i blinde

11-01-2017
Falck Healthcare har udviklet en ny og ganske unik trivselsmåling, som er et redskab til dig, der arbejder med udvikling af medarbejdersundhed og trivsel.
Læs mere...