Kommuner og regioner

Her finder du et overblik over relevante ydelser til dig, som arbejder med sundhed og trivsel i det offentlige.

Med Falck Healthcare får I en erfaren samarbejdspartner, der til daglig hjælper en lang række offentlige organisationer med at optimere sundheden og trivslen hos medarbejderne.

Det er især inden for psykologisk rådgivning, krisehjælp, forebyggelse og behandling af smerter i kroppen.

Falck Healthcare har 520 autoriserede psykologer i vores landsdækkende netværk, som sidste år udførte over 150.000 konsultationer.

"På RUC betyder dét at have en psykologisk rådgivning rigtig meget. Vi kan se, at det har været en smittende effekt på sygefraværet.

Vi har gennem flere år arbejdet med trivsel, hvor bl.a. det at kunne tilbyde medarbejdere i forskellige stress- og krisesituationer psykologisk rådgivning gør, at trivslen højnes, og at der skabes en tryghed hos medarbejderne om, at der tages hånd om dem."

Susan Larsen, HR-konsulent, RUC

Psykologisk rådgivning og krisehjælp

Hos Falck Healthcare får I både få psykologisk rådgivning og akut krisehjælp.

Psykologisk rådgivning er især relevant, hvis du har en medarbejder, som mistrives – uanset om det er på arbejdspladsen eller i privatlivet. Her giver det god værdi at tilbyde medarbejderen hjælp så hurtigt som muligt.

Mistrives medarbejderen over en længere periode uden at få den rette hjælp, kan det ende i et længerevarende sygefravær.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.