Kommuner, regioner og stat

Her finder du et overblik over relevante ydelser til dig, som arbejder med sundhed og trivsel i det offentlige.

Med Falck Healthcare får I en erfaren samarbejdspartner, der til daglig hjælper en lang række offentlige organisationer med at optimere sundheden og trivslen hos medarbejderne.

Det er især inden for psykologisk rådgivning, krisehjælp, forebyggelse og behandling af smerter i kroppen.

Falck Healthcare har 520 autoriserede psykologer i vores landsdækkende netværk, som sidste år udførte over 150.000 konsultationer.

Desuden lavede Falck Healthcare  650.000 fysiske behandlinger i 2017. En sundhedsordning med tværfaglig fysisk behandling kan skræddersyes efter det behov, I har på jeres virksomhed.

Psykologisk rådgivning og krisehjælp

Hos Falck Healthcare får I både få psykologisk rådgivning og akut krisehjælp.

Psykologisk rådgivning er især relevant, hvis du har en medarbejder, som mistrives – uanset om det er på arbejdspladsen eller i privatlivet. Her giver det god værdi at tilbyde medarbejderen hjælp så hurtigt som muligt.

Mistrives medarbejderen over en længere periode uden at få den rette hjælp, kan det ende i et længerevarende sygefravær.

Tværfaglig fysisk behandling

Med en tværfaglig fysisk behandling til medarbejderne forebygger I sygefravær og nedslidning med hjælp til medarbejdernes fysiske gener.

I kan sammensætte sundhedsordningen med de behandlingsformer, der passer præcis til jeres behov.
Desuden får I løbende statistik, der giver jer overblik over forbrug - og I får anbefalinger til, hvordan I kan optimere de forebyggende indsatser med udgangspunkt i resultaterne.

Læs mere om en tværfaglig fysisk sundhedsordning.

Tværfaglig sundhedsordning og trepartssamtaler

Roskilde Kommune udvider sundhedsordningen

Roskilde Kommune har udvidet deres sundhedsordning for at kombinere den fysiske og mentale indsats. Det skaber trygge rammer for medarbejderne og giver samtidig et fuldstændigt billede af sundhedstilstanden i kommunen.

Den udvidet psykologordning skal bl.a. hjælpe kommunen med at spotte stressramte medarbejdere, inden det ender i en sygemelding.

Læs mere om Roskilde Kommunes sundhedsordning.

Tværfaglig sundhedsordning hjælper medarbejderne

Sundhedsordning skaber højere trivsel i Silkeborg

I Silkeborg Kommune har de stort fokus på at skabe et sundt arbejdsklima, der skal medvirke til at højne trivslen og øge produktiviteten.

Med en sundhedsordning der både omfatter et internt stressberedskab i HR-afdelingen, et team af eksterne psykologer og coaches i Silkeborg samt en sundhedsordning i Falck Healthcare – føler kommunen sig rigtig godt dækket ind på medarbejdernes vegne.

Læs mere om Silkeborg Kommunes sundhedsordning.

SUNDHEDSORDNING MED FOKUS PÅ SUNDHED, TRIVSEL OG KOMPETENCEUDVIKLING

Odense Kommune har succes med sundhedsordning

I mere end seks år har Odense Kommune haft en sundhedsordning, hvilket har ført flere positive resultater med sig.

I dagplejen er der blandt andet kørt målrettede holdtræningsforløb, som har øget dagplejernes helbredstilstand, arbejdsevne og trivsel. Kommunens medarbejdere har også adgang til fysioterapeutisk behandling, hvilket bidrager til kompetenceudvikling i form af ny viden og øvelser.

Læs mere om Odense Kommunes sundhedsordning.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.