Nyhed

Danmarks Sunde Arbejdspladser 2022 er i fuld gang

I Falck Healthcare glæder vi os igen i år til at bidrage med at sætte et landsdækkende fokus på medarbejdersundheden ude på arbejdspladserne. Vi ved, hvor vigtigt det er at hjælpe og understøtte arbejdspladserne med solide og effektfulde sundhedsløsninger – alt sammen for at sikre medarbejderne et godt og langt arbejdsliv.

Feb 10, 2022 11:00 CET

Året er stadig kun i sin spæde start, men Danmarks Sunde Arbejdspladser 2022 er allerede i fuld gang. Falck Healthcare er en del af partnerskabet, som også inkluderer Dansk Erhverv, Dansk Firmaidræt og Forsikring & Pension.

Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Partnerskabet Danmarks Sunde Arbejdspladser har et fælles mål om at sætte spot på de mange gode initiativer rundt omkring på de danske arbejdspladser og derigennem inspirere til at styrke arbejdet inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

I år har Spar Nord Fonden bevilliget godt en halv million kroner til projektet. En donation som taler ind i Spar Nord Fondens nye strategi, som retter sig mod at støtte ”fællesskaber, der mærkes” og som giver mulighed for at skrue endnu mere op for ambitionsniveauet i forhold til nye aktiviteter og initiativer til stor glæde for partnerne bag initiativet.

'I Falck Healthcare glæder vi os igen i år til at bidrage med at sætte et landsdækkende fokus på medarbejdersundheden ude på arbejdspladserne. Vi ved, hvor vigtigt det er at hjælpe og understøtte arbejdspladserne med solide og effektfulde sundhedsløsninger – alt sammen for at sikre medarbejderne et godt og langt arbejdsliv. I år vil vi fra Falck Healthcares side bl.a. have fokus på at bidrage med viden og erfaring til, hvordan digitalisering kan bidrage og understøtte sundhedsindsatserne på arbejdspladserne. Det glæder os meget, at Spar Nord Fonden i år er gået aktivt ind i projektet med en donation, som muliggør endnu flere aktiviteter over året. Dette vil bidrage til, at vi kan komme endnu længere ud med alle de værdifulde erfaringer og stærke cases på arbejdspladserne, som eksisterer i dag” udtaler Philip Nadelmann, Head of Commercial i Falck Healthcare.

Læs mere om donationen og de mange spændende, nye initiativer i Danmarks Sunde Arbejdspladser i Spar Nord Fondens pressemeddelelse her


Falck tilbyder følgende sundhedspakker, som kan understøtte jeres indsatser for at blive en af Danmarks Sunde Arbejdspladser:
Sund Krop, Mental Trivsel, Online Sundhed, Falck PulseDet gode arbejdsmiljø

Business Unit Healthcare