Nyhed

Strækker smilebåndet sig op over ørene hos jeres medarbejdere?

Hvis ja, er det sandsynligvis et tegn på, at jeres medarbejdere trives på arbejdspladsen. Men det kommer ikke af sig selv. Glade og sunde medarbejdere opnås gennem målrettede sundhedsindsatser. Det kan fx være adgang til hjælp og støtte i svære og usikre situationer, livsstilssændrende og effektive behandlinger – men når det kommer til stykket, skal de være let tilgængelige, så det er nemt at få hjælp.

Okt. 03, 2022 12.40 CET

Sundere medarbejdere – sundere bundlinje
At sunde medarbejdere har en positiv effekt på bundlinjen, er i sig selv et godt incitament til at have fokus på medarbejdersundheden.

I Falck oplever vi ofte, at der på arbejdspladserne er en stor interesse og vilje til at investere i medarbejdersundhed. Det vi dog også ser, er, at der kun er en mindre grad af faktabaseret indsigt i sundhedstilstanden i organisationen, hvilket kan føre til sporadiske eller ukoordinerede sundhedsindsatser. Investeringen skal være målbar og skabe en positiv effekt, og derfor bør sundhedsinitiativer baseres på en indledende sundhedsscreening (organisatorisk og individuel), som danner grundlag for de målrettede tiltag.

Er jeres virksomhed en attraktiv arbejdsplads?
Matcher sundhedstiltagene jeres ambitioner og medarbejdernes forventninger? Har I en god pensionsordning og sundhedsløsning? Bliver jeres medarbejderfordele benyttet og skaber de værdi?

NYHED! Falcks velkendte og velafprøvede sundhedsydelser i en ny komplet sundhedspakke, Sundhedshjælp Business
Med Sundhedshjælp Business får I én leverandør, Falck, som leverer alle sundhedsydelserne fra vores eget sundhedshus udført af sundhedsfaglige eksperter i vores landsdækkende behandlernetværk - og I får både organisatorisk og individuel sundhedsrådgivning. Det er så nemt, som det kan være – både for jeres medarbejdere at benytte sundhedsløsningen og for jer at administrere den.

Vi hjælper med forebyggelse, udredning via hurtig diagnose, rådgivning med vores sundhedsfaglige specialister, fysisk behandling og psykologiske konsultationer samt rehabilitering.

Sundhedshjælp Business er den ultimative sundhedsløsning, som indeholder både forebyggende tiltag og behandling når behovet opstår. Samtidig har vi samlet alt, hvad I behøver for at optimere på organisatorisk niveau som fx ledelses- og erhvervspsykologisk rådgivning. 

Kan I også spare millioner ved at reducere jeres sygefravær med 1 procentpoint?

Det er fx muligt at spare 3,2 millioner kroner ved at reducere sygefraværet med blot 1 procentpoint.

Beregningen er baseret på en virksomhed med 800 medarbejdere med en gennemsnitsløn på 400.000 kroner. Sygefravær reduceret fra 4 % til 3 %.

 

Sunde medarbejdere har en positiv effekt på bundlinjen

”Videnskabelige studier indikerer, at sygenærvær (presenteeism) er op mod 10 gange hyppigere end sygefravær (absenteeism)”*

*www.journals.lww.com


Sundhedshuset Falck

Vores DNA består af sundhedsfaglighed og empati

Vi komplementerer det offentlige sundhedsvæsen

Vi er der, når I har brug for det

Business Unit Healthcare
Emne Health