Nyhed

Digital sundhedsstrategi og fællesskab går hånd i hånd

”Velkommen til næste generation af healthcare!” Sådan lød det, da vi i Falck introducerede Falck Pulse-appen, vores nye intelligente sundhedsunivers, for alle 8.000 medarbejdere i Danmark – på tværs af faggrupper som fx brandmænd, behandlere og administrative medarbejdere.

Jan 11, 2022 11:28 CET

Falck Pulse er en del af Falcks nye digitale sundhedsstrategi, som bl.a. handler om at gøre sundhed let tilgængeligt og have fokus på de små skridt, som har en stor effekt på sundhedstilstanden.

Falck Pulse giver den enkelte medarbejder mulighed for at få et indblik i egen sundhedstilstand og et overblik over, hvor der er plads til forbedring.

En del af Falcks overordnede strategi er, at vi vil skabe fantastiske og sunde arbejdspladser. Det gælder både ift. arbejdsmiljø, helbred og trivsel. Vi arbejder ud fra en holistisk tankegang, hvor vi kommer rundt om det hele menneske - både krop, sind og livsstil.

Sociale aktiviteter styrker fællesskabet på arbejdspladsen

Falck Pulse er også en ideel indgangsvinkel til at opretholde eller styrke fællesskabet med sine kollegaer. Der er plads til sociale aktiviteter og små konkurrencer, som er med til at motivere og inspirere den enkelte til at gøre noget for sin sundhed samtidig med, at man er sammen med sine kollegaer om det.

Den indbyggede coach sender løbende beskeder, som motiverer til at forbedre livsstil og fastholde nye, sunde vaner - og til de konkurrencemindede er der rig mulighed for lidt sund konkurrence kollegaer imellem.

Undersøgelser viser, at træning i fællesskab giver det største udbytte – både fordi motivationen for at få udført træningen er større, og fordi intensiteten ofte øges pga. konkurrenceelementet.

Din sundhed er kun ét klik væk

I Falck Pulse-appen er det muligt at linke direkte til eksterne sider - fx den enkelte virksomheds informationsside om tilgængelige sundhedsordninger - så adgang til rådgivning og behandling bliver let tilgængeligt.

I Falck er vi klar til at tage vores egen medicin. Velkommen til Falck Pulse – den næste generation af healthcare.

Læs mere om Falck Pulse her

I denne korte video kan du høre Jakob Riis, CEO i Falck, Elisabeth Milton, Head of Global People & Culture i Falck samt Anette Damgaard, Head of Falck Healthcare, fortælle om, hvorfor sundhed er vigtigt, hvad sundhed betyder for dem personligt, hvordan de har glæde af Falck Pulse i dagligdagen samt hvad de ser frem til.

Business Unit Healthcare