Sådan skaber du øget trivsel for både ledere og medarbejdere

Download dit inspirationshæfte

Det er afgørende for den langsigtede medarbejdertrivsel i en virksomhed, at man ser trivslen i et nyt perspektiv. Ved at koordinere de trivselsfremmende aktiviteter, opnår man resultater på bundlinjen og undgår samtidig at spilde sine penge på enkeltindsatser med begrænset effekt. 

Øget arbejdsglæde, ny virksomhedskultur og forandringsledelse skal indarbejdes på tværs i virksomheden med nogle af disse punkter som fokusområder:

  • Anerkendende kommunikation
  • Situationsbestemt ledelse
  • Trivselsundersøgelse
  • Medarbejder- og kompetenceudvikling

Disse virksomheder arbejder med trivsel på arbejdspladsen

Gevinsterne ved at arbejde med trivsel

40 % procent af lav performance, fravær og kronisk mistrivsel skyldes stress, depression og angst. Det giver derfor god værdi at arbejde med trivsel på arbejdspladsen.

Ved hjælp af en koordineret trivselsindsats kan I skærpe den mentale sundhed og give lederne et boost, så de bruger deres kompetencer til at motivere medarbejdere til produktivitet uden stress.

Det giver en målbar forskel på bundlinjen, når jeres ledere formår at skabe et arbejdsliv, hvor medarbejderne yder deres bedste og er i trivsel.

Download gratis inspirationshæfte

Få gode råd, idéer og inspiration til, hvordan I arbejder med trivsel på arbejdspladsen.

Whitepaper Well-being Management

Ved download af dette inspirationshæfte accepterer du samtidig, at Falck Healthcare A/S må kontakte dig pr. brev eller elektronisk via fx telefon, e-mail og sms i forbindelse med rådgivning og markedsføring af produkter og services, events og nyheder til optimering af sundheden på din arbejdsplads og til dig personligt.