Forsikring og pension

Her finder du et overblik over relevante ydelser til dig, som arbejder med sundhed og trivsel i et forsikrings- eller pensionsselskab.

Optimer forsikringstageres sundhed og spar penge

Sygefravær hos forsikringstagerne koster forsikrings- og pensionsselskaber mange millioner hvert år.

Med Falck Healthcare som samarbejdspartner kan disse udgifter minimeres ved hjælp af fx sundhedsordninger med fx tværfaglig behandling og psykologisk rådgivning – eller ved at have fokus på at minimere risikoregnskabet gennem en reduktion i antal af Tab af Erhvervsevne-sager (TAE) .

Fysisk

Tværfaglig behandling til forsikringstagere

En sundhedsordning med tværfaglig behandling til jeres forsikringstagere er meget mere en blot en massageordning. Den er med til at forebygge og behandle problemer i kroppen.

Det er en investering, der betaler sig økonomisk, og kan være med til at forhindre, at fx en øm skulder udvikler sig til en skade der kan føre til længerevarende sygefravær.

Læs mere om tværfaglig behandling

"Formålet med tiltagene inden for sundhed og forebyggelse er at være med til at forebygge, at små skavanker vokser sig til store problemer – der i sidste ende kan føre til førtidspension.

Hvis vi med en målrettet indsats kan være med til at reducere antallet af førtidspensionister, så vil det kontant komme medlemmerne til gode gennem lavere udgifter til forsikringsdækninger og derfor større opsparing til alderspension."

Torben Möger Pedersen
Adm. dir. PensionDanmark

Psykisk

Psykologisk Rådgivning til forsikringstagere

En sundhedsordning med Psykologisk Rådgivning til forsikringstagerne kan både være til gavn ved de akutte tilfælde, men er lige så meget en fordel for mennesker, som mistrives på deres arbejdsplads med fx stress.

Her giver det mening såvel personligt som økonomisk at sætte ind så tidligt som muligt. Mistrives personen over en længere periode uden at få den rette hjælp, kan det ende i et længerevarende sygefraværs forløb.

Læs mere om Psykologisk Rådgivning

Minimering af risikoregnskabet

Der er god økonomi i at arbejde målrettet med at forebygge sygefravær og sætte ind så tidligt som muligt i et sygdomsforløb for at sikre hurtig tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Ønsker I at forbedre risikoregnskabet gennem en reduktion i antal og varighed af tab af erhvervsevne sager, så er Falck Healthcare en oplagt samarbejdspartner.

Falck Healthcare har siden 2008 arbejdet målrettet med at fastholde medarbejdere i job og hjælpe langtidssygemeldte medarbejdere tilbage i job gennem tværfaglige udrednings- og afklaringsforløb.

Læs mere om at minimere tab af erhvervsevne

"Jeg følte mig i trykke hænder hos teamet gennem hele mit forløb.

Koordinator har været en person, der for mig har samlet alle trådene i forhold til at kunne beholde mit job, som har fået mig til at hænge i og være den motiverende faktor. Jeg er i dag tilbage i arbejde under de vilkår, som for mig er mulige efter aftale med min chef."

Medarbejder i et sygefraværs-forløb

Succes kriterier for at reducere TAE forløb

Intelligent brug af data

Spotte medarbejdere i risiko via intelligent brug af data for at kunne lave en tidlig indsats.

 

 

Hele vejen rundt

Koordineret indsats mellem aktørerne og den personlige Healthcare Manager.

Tilbagevenden efter sygdom

Koordinering og støtte til den sygemeldte til at komme tilbage.

Styrket lederskab

Styrkende kompetencer til lederen til at støtte en sygemeldt medarbejder.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.