Forebyggelse og behandling

Forebyggelse

Det giver god værdi at forebygge sygefravær og nedslidning med forskellige sundhedstiltag, inden det ender i syge medarbejdere, mistrivsel og ineffektivitet.

Det er kun din arbejdsplads' situation og medarbejdere, der afgør, hvilke tiltag der er de rigtige til jer.

Derfor stiller vi vores faglige kompetencer til rådighed, så I kan sikre, at I investerer strategisk i jeres sundhed – til glæde for trivsel og bundlinje.

Behandling

Er skaden sket – uanset om det har resulteret i et sygefravær eller blot mistrivsel og ineffektivitet, så kan vi tilbyde jer den rigtige behandling.

Vores psykologer, fysiske behandlere, sygeplejersker, socialrådgivere og arbejdsmedicinere står klar til at få dine medarbejdere på højkant igen. Til glæde for dig som arbejdsgiver og for din medarbejder.

Er der tale om én, som er på vej ud af arbejdsmarkedet – eller som ikke længere har tilknytning til en arbejdsplads – på grund af komplekse sundhedsudfordringer, så har vi erfaringen og kompetencen til at udrede og finde den rette vej retur.

Det kræver en helt særlig tværfaglig indsats, men som oftest giver det rigtig god værdi for den syge, forsikrings- og pensionsselskabet og samfundet.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.