Hurtig Diagnose

Undgå ventetid til speciallæge

I det offentlige er der ofte lang ventetid på at komme til en speciallæge. Ventetiden kan give anledning til utryghed, forværring af smerter og frygt for at blive afskediget.

Undgå ventetiden til speciallæge med et forløb hos os.

I Hurtig Diagnose bliver medarbejderen tilknyttet en udredningskoordinator, som guider gennem hele forløbet. Alle vores udredningskoordinatorer er sygeplejersker med flere års klinisk erfaring og stor rutine i at håndtere det offentlige og private sundhedsvæsen. For at benytte Hurtig Diagnose kræves en henvisning til speciallæge.

Har medarbejderen fået en henvisning til speciallæge med lang ventetid, kan Hurtig Diagnose få medarbejderen til en speciallæge inden for maksimalt 10 hverdage. Den gennemsnitlige henvisningstid er dog knapt 8 dage, og 55 % af de henviste medarbejdere er udredt og har fået stillet en diagnose efter blot 17 dage.

Hurtig Diagnose – kort ventetid til speciallæge

Kom til lægen inden for 10 hverdage.

Gennemsnitlig henvisning er knapt 8 dage.

55 % får sin diagnose allerede efter 17 dage.

Film

Erfaringer med Hurtig Diagnose

Vi har et landsdækkende kvalitetssikret netværk af akkrediterede privathospitaler speciallægeklinikker, som vi samarbejder med.

Når diagnosen er stillet, bliver medarbejderen behandlet i det offentlige sundhedsvæsen. Kan det ikke lade sig gøre inden for behandlingsgarantien på én måned, betaler det offentlige for behandling i privat regi. Vores udredningskoordinatorer hjælper medarbejderen igennem hele forløbet.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.