Konsulenterne

Camilla Holst

Konceptchef for Organisation og Ledelse i Falck Healthcare. Cand.psych.

Camilla har de sidste 15 år arbejdet med trivsels- og ledelsesudvikling gennem træning og nudging.

Hun har gennemført mange lederudviklingsprogrammer, der styrker ydeevne og trivsel i organisationer. Hun er også skrap til at undervise alle ledelsesniveauer med fokus på at øge engagement gennem teamstruktur og ledercoaching.


Ring 40 28 35 76
Send e-mail

Peter Richter

Chefkonsulent for Organisation og Ledelse i Falck Healthcare. Cand.psych med speciale i arbejds- og organisationspsykologi.

Peter har i de sidste 20 år beskæftiget sig med lederudvikling, trivsel og det psykiske arbejdsmiljø i internationale og danske virksomheder. Han er en dygtig formidler, der omsætter den tunge teori til en let anvendelig dagligdags praksis - og er særligt optaget af organisationsudvikling, stress, kommunikation og samarbejde.

Ring 30 68 40 95
Send e-mail

Regitze Siggaard

Forebyggelseschef i Falck Healthcare. Cand.brom og adfærdsdesigner.

Regitze har de sidste 25 år arbejdet med at udvikle og implementere sundheds- og trivselsudviklingsprogrammer. Hun er rutineret i at motivere ledere og medarbejdere til at gennemføre adfærdsændringer. Hun har blandt andet udviklet Strategisk Sundhedstjek og er forfatter til bogen Strategisk sundhedsfremme på arbejdspladsen.Ring 23 27 54 79
Send e-mail