Mål sundhed og trivsel

APV'ere, trivsels- og tilfredshedsmålinger afdækker sjældent det, som optager medarbejderne og lederne her og nu i forhold til deres trivsel og sundhed. Det kan gøre det vanskeligt at implementere relevante trivselstiltag, så der skabes effekt på bundlinjen.

Når vi indleder et samarbejde, anbefaler vi, at vi måler medarbejdernes udgangspunkt, så vi har overblik over, hvor vi skal sætte ind. Det har vi to måleværktøjer til – alt efter hvor jeres fokus er.

Er fokus på den mentale sundhed, går vi ind og måler på blandt andet trivsel, stress, arbejdsmængde og ledelse.

Er dit fokus mere på, om I prioriterer jeres sundhedsindsats korrekt, går vi ind og måler på medarbejdernes generelle helbred og deres motivation for at ændre på deres livsstil.

På baggrund af de data kan vi levere en rapport med vores anbefalinger, så I sikrer, at I investerer intelligent i sundhed med det største ROI for netop jer.

Vi faciliterer strategiske processer, afdækker behov og måler effekter, så vi kan identificere de initiativer inden for sundhed, trivsel, forebyggelse og behandling, der understøtter jeres organisations overordnede mission og vision.

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.