Helbredsundersøgelse for ledere og nøglemedarbejdere

Med en helbredsundersøgelse, kan medarbejderen få indblik i sin nuværende sundhedstilstand og få gode muligheder for at forebygge sygdom og sygefravær


Vælg mellem Excellent, Business eller Classic

Hør mere om vores helbredsundersøgelser

Helbredsundersøgelser

Hvad får I ud af helbredsundersøgelser?

En undersøgelse af helbreddet giver vil give medarbejden en unik mulighed for at sætte fokus på sit helbred og få et overblik over kroppens generelle sundhedstilstand.

De fleste føler sig sunde og raske. Ved nærmere eftersyn viser det sig dog ofte, at der kan være behov for justeringer af helbreddet og livsstilen, og et øget fokus på sundheden for at kunne bevare et godt helbred på sigt. Ved regelmæssige undersøgelser får medarbejderen mulighed for at justere sin sundhedstilstand i en positiv retning, og kan derved forebygge en lang række sygdomme og risikotilstande.

Ved at give medarbejderne en helbredsundersøgelse, vil man som medarbejder få mulighed for at få bedre indsigt i sin egen trivsel og sundhed. Det giver medarbejderne mulighed for at ændre livsstil og på sigt opnå en øget sundhedstilstand. 

Gevinster ved helbredsundersøgelse

Ved at få en helbredsundersøgelse kan du forebygge sygdomme og risikotilstandeForebygge sygdomme og risikotilstande
Helbredsundersøgelser er med til at bevare det gode helbredBevare det gode helbred
Du kan mindske sygefraværet på arbjedspladsen med en helbredsundersøgelse til dine medarbejdereMinimere risikoen for sygefravær på sigt

Helbredsundersøgelsen giver et overblik over kroppens nuværende tilstand, symptomer og generelle trivsel samt hvordan den nuværende sundhedstilstand forbedres. Derudover gør en helbredsundersøgelse det muligt, at opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme.

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer af helbredsundersøgelser:

 • Excellent
 • Business
 • Classic

Excellent-undersøgelsen er den mest omfattende og foretages kun i klinikkerne i Aarhus og København ligesom Business-undersøgelsen. Classic-undersøgelsen kan efter aftale foregå på arbejdspladsen.

Læs mere om vores forskellige helbredsundersøgelser her

Falck Healthcares læger er certificerede til at udføre de lovpligtige og specifikke undersøgelser:

 • Oil & Gas UK (OGUK)
 • Norsk helseattest
 • Dong attest
 • Chester step test
 • Accredited Measurer of shoulder breadth
 • Arbejdstest med EKG overvågning
 • Blyblodprøver
 • Lungefunktionsmåling og -spirometri
 • Drug- og alkoholtest

Forebyg længerevarende sygefravær

Find din Helbredsundersøgelse

Excellent Helbredssundersøgelse

Excellent undersøgelsen er vores mest omfattende undersøgelse. Den omfatter kliniske undersøgelser og inkluderer:

 • Arbejdstest med EKG-overvågning
 • Stresstest
 • Lungefunktion
 • Neurologiske test
 • Blodprøver

Vi kortlægger risikofaktorer for at udvikle kroniske sygdomme som fx hjertekar-lidelser og sukkersyge. Varighed af undersøgelsen er 2 timer.

Business Helbredsundersøgelse

Business-undersøgelsen er en mindre sundhedsundersøgelse. Den indeholder en række kliniske undersøgelser, dog ikke arbejds- og stresstest. Varighed af undersøgelsen er 1,5 time.

Classic Helbredsundersøgelse

Classic undersøgelsen er en basis helbredsundersøgelse med gennemgang af kroppens vigtigste funktioner og en lille blodprøvepakke. Varighed af undersøgelsen er 1 time.


Helbredsundersøgelser til nøglemedarbejdere

Undersøgelser for medarbejdere på arbejdspladsen

 

En helbredsundersøgelse kan være med til at opdage symptomer og sygdomme, som på længere sigt kan gå ud over den enkeltes arbejdsindsats. Det kan være en travl hverdag med mange rejsedage, tunge økonomiske beslutninger og stort ansvar, som ofte kommer til at overskygge signaler fra kroppen. Ved at få foretaget en helbredsundersøgelser vil det være muligt at opdage de signaler som medarbejderne ikke selv opdager.

Virksomheden kan derfor med en undersøgelse af helbreddet forhindre et højt sygefravær for den enkelte og være med til at sænke risikoen for, at specifikke ressourcer og specialkompetencer forlader virksomheden for en længere periode. 

Et godt helbred er afgørende for en god livskvalitet i og uden for arbejdslivet. Vi ved, at sundere medarbejdere har et lavere sygefravær, større arbejdsglæde, øget effektivitet på arbejdspladsen og bedre trivsel.

I Falck Healthcare er det vores vision at fremme jeres medarbejderes sundhed, forebygge sygdom og sænke sygefraværet. Vi vil medarbejdere viden om deres sundhedstilstand og komme med råd og vejledning til, hvordan de øger motivationen for at opnå en sundere livsstil og et godt helbred.

Vi har alle de sundhedsfaglige ressourcer til at hjælpe medarbejderne i virksomheden. Undersøgelsen af medarbejderens helbred, sammenholdt med en samtale, giver medarbejderen et overblik over deres sundhed, og hvilke livsstilsfaktorer der måske skal have et særligt fokus i fremtiden for at forebygge sygefravær. På den måde giver vi medarbejderen mulighed, for at træffe de valg der skal til for at forebygge sygdomme og opnå et godt helbred. 

Helbredsundersøgelse i København

Helbredsundersøgelser for medarbejdere kan ske i København og Aarhus

Falck Healthcares sundhedscenter i København 

For klienter der skal have foretaget en helbredsundersøgelse i København, er der muligt for at få det foretaget i et moderne center, med en super beliggenhed i det centrale København, tæt ved Vesterport station.
Det er derfor en oplagt mulighed at få foretaget en helbredsundersøgelse i København for de medarbejdere med geografisk placering her. 

Sundhedscenteret i København, har fuld kapacitet og kan derfor gennemføre alle tre helbredsundersøgelser vi tilbyder: 
- Excellent Helbredsundersøgelse
- Business Helbredsundersøgelse
- Classic Helbredsundersøgelse

 

Falck Healthcare Helbredsundersøgelser

Hos Falck Healthcare tilbyder vi helbredsundersøgelser foretaget af erfarne og kompetente medarbejdere. 

Du møder dygtige medarbejdere bestående af erfarne læger, sygeplejersker, bioanalytikere og administrativt personale, der alle sikrer dig professionel behandling. I over 20 år har vi testet tusindvis af mennesker og ved har dermed stor erfaring indenfor, hvilke områder der skal være fokus på for at sikre dig den bedste sundhedsfaglige rådgivning. 
Alle medarbejdere tilknyttet Falck Healthcare er underlagt tavshedspligt, og undersøgelserne udføres under professionel diskretion.

Hos os skaber vi de bedste forudsætninger for, at en undersøgelse af helbreddet resulterer i en sundere krop og bedre livsstil.

Vi har læger inden for mange forskellige specialer, og eget laboratorium hvor blodprøverne analyseres, samtidig med at undersøgelsen er i gang. På den måde sparer du tid når du får en helbredsundersøgelse, og får samtidig udført dit tjek af specialister indenfor deres områder

Vi har tværfaglige klinikker med fysioterapi, kiropraktik, massage og zoneterapi. Vi tilbyder individuel tilrettelagt træning samt kostrådgivning for medarbejderne.
Klinikkerne har tilknyttet kliniske psykologer og erhvervspsykologer, derstår parat til at hjælpe. Vi har dermed et bredt udvalg af behandling og rådgivningsmuligheder for medarbejdere og ledere.

Vi har to klinikker centralt i Københavnog Århus, og som skaber eksklusive og behagelige rammer.

Find vej og book tid

Kontakt og bestil en undersøgelse af dit helbred

København
Falck Healthcare Sundhedscenter KBH
Nyropsgade 17
1602 København V
Tlf. 70 21 63 63

Aarhus
Falck Healthcare Helbredsundersøgelser
Scandinavian Center
Margrethepladsen 3, Plan 2
8000 Aarhus C
Tlf. 87 30 07 08

Ring mig op

Indsend formularen, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din virksomheds ordning.
Du kan også ringe på 70 33 04 04.

Har du brug for hjælp til at booke tid, så kan du finde mere information her.