Genåbning af fysiske behandlingstilbud

Det er en integreret del af Falcks DNA at hjælpe, og i disse tider, hvor vi ikke må være fysisk sammen, stiller det andre krav til, hvordan vi hjælper.

Samfundet er så småt ved at åbne op igen og i søndags meddelte Sundhedsstyrelsen, at vi igen må begynde at åbne op for fysiske behandlinger – og det er vi naturligvis glade for!

Hos Falck Healthcare er du altid i gode hænder
For at passe bedst på dig og vores andre kunder gør vi selvfølgelig vores yderste for at overholde alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer for genåbningen.

Det betyder, at:

  • Alle kunder vil blive visiteret af en sundhedsfaglig rådgiver, inden de kan booke tid til behandling
  • Årsagen er, at vi inden behandlingen skal foretage en sundhedsfaglig vurdering af behovet for fysisk behandling - hvilket betyder, at vi midlertidigt har lukket vores online booking
  • Den primære konsultationsform vil fortsat være telefon- og onlinekonsultationer
  • Ved relevant behov for en fysisk konsultation vil kunden, inden behandlingen, modtage information om, hvad han/hun skal være opmærksom på
  • Der vil blive et intensiveret fokus på rengøring på vores klinikker
  • Alle in-house klinikker åbnes stille op i løbet af det næste stykke tid – selvfølgelig i dialog med jer på virksomheden

Ring til os
Ring til vores psykologer på 70 10 20 12 (eller det telefonnummer, I plejer at bruge). Telefonerne er åbne mellem 8-23 i hverdage og 8-22 i weekender.

Ring til vores fysioterapeuter på 70 20 85 72 (eller det telefonnummer, I plejer at bruge) og få en konsultation eller adgang til et personligt digitalt træningsprogram. Telefonerne er åbne mellem 8-16 i hverdage.

Jo før I kontakter os, desto bedre kan vi hjælpe.

Vi glæder os til at gøre en forskel for jer.