Digitale behandlingstilbud

Det er en integreret del af Falcks DNA at hjælpe.

I Falck Healthcare tilbyder vi alle vores kunder digital behandling. Det gælder psykologisk rådgivning, konsultation med en fysioterapeut og digitale træningsøvelser med chatfunktion til en fysioterapeut.

Vi er meget bevidste om at være med til at forebygge et øget smittetryk i Danmark, og derfor har vi stor fokus på, at digitale behandlingstilbud, lokalt og i særlige perioder, vil være vores første tilbud om hjælp til behandling.

Du kan nemt booke en digital behandling ved blot at udfylde nedenstående formular. Alternativt kan du også kontakte vores Falck Healthcare Contact Center.

Corona-krisen er en sundhedskrise

  • Mentalt bliver vi påvirket af isolationen og krisens uvished, hvilket kan medføre bekymringer, ensomhed, angst og depression
  • Fysisk er vi blevet mere inaktive, og mange hjemmearbejdspladser er ikke optimalt indrettet, hvilket begynder at vise sig hos flere, som får smerter i nakke og skuldre
  • Vores livsstil bliver påvirket af, at meget har været lukket (fx træningscentre), og dét, at vi er mere hjemme, påvirker også hvordan og hvor meget, vi spiser

Vidste du, at 91% af Falck Healthcares brugere vil anbefale os til andre?

Digitalt hjælper vi med at forebygge og behandle

Kontakt vores psykologer på 70 10 20 12 mellem kl. 8-23 i hverdage og kl. 8-22 i weekender (eller benyt det telefonnummer, I plejer at bruge). Ved akut behov kan du ringe døgnet rundt. 

Book online HER eller ring til vores fysioterapeuter på 70 20 85 72 i hverdage kl. 8-16 (eller det telefonnummer, I plejer at bruge) og få en konsultation eller adgang til et personligt digitalt træningsprogram. 

Jo før I kontakter os, desto bedre kan vi hjælpe.

Få adgang til digital behandling

Indsend formularen herunder for at blive kontaktet angående adgang til digital behandling for jeres medarbejdere.